Video

Σελίν Ντιόν: Στα 52 της ποζάρει με χρυσό κορμάκι πανοπλία και εντυπωσιάζει

Σελίν Ντιόν: Στα 52 της ποζάρει με χρυσό κορμάκι πανοπλία και εντυπωσιάζει
Σελίν Ντιόν: Οι σέξι αναρτήσεις της διάσημης τραγουδίστριας ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σελίν Ντιόν, στα 52 της έτη, φωτογραφήθηκε με ένα χρυσό κορμάκι πανοπλία και εντυπωσίασε τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια φροντίζει συχνά να κάνει φωτογραφήσεις που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν και τις περισσότερες φορές αναδεικνύουν και τη σέξι πλευρά του εαυτού της. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, ακόμα μια δουλειά της, δημοσίευσε η ίδια στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη της ανάρτηση η Σελίν Ντιόν ποζάρει με ολόχρυσο κορμάκι πανοπλία, ενώ στο δεξί χέρι της φοράει ένα χρυσό αξεσουάρ με πολύτιμους λίθους, τόσο στο μπούστο όσο και στο ύψος των γοφών. Από την άλλη, στη δεύτερη ανάρτηση της από την ίδια φωτογράφηση με το εντυπωσιακό κορμάκι, η τραγουδίστρια γράφει στη λεζάντα: «Ζήσε τη ζωή με τον χρυσό κανόνα».

Η 52χρονη λοιπόν, τραγουδίστρια και λάτρης της μόδας εντυπωσίασε ξανά με μία από τις πιο εξωπραγματικές φωτογραφήσεις της, που τη δείχνει να φορά ένα λαμπερό κορμάκι που θυμίζει χρυσή πανοπλία. Πρόκειται για ένα vintage κορμάκι Thierry Mugler, που τόνιζε ακόμη περισσότερο την αδύνατη φιγούρα της και τα μακριά της πόδια ενώ τα ξανθά μαλλιά της ήταν προς τα πίσω, κάτι που τόνιζε ακόμη περισσότερο το βλέμμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σελίν Ντιόν, αυτό το καλοκαίρι ήταν να δώσει συναυλία και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες τις σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, είχε συγκινήσει τον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε δημοσιεύσει ένα σύντομο βίντεο από το διάσημο τραγούδι της «My Heart Will Go On», όπου είχε αλλάξει τους στίχους, προκειμένου να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω του ιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments