Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Οι πρώτες εικόνες της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Επίθεση βιτριόλι: Οι πρώτες εικόνες της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Επίθεση βιτριόλι: Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη και επέστρεψε σήμερα σπίτι της σχεδόν τρεις μήνες μετά.

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η 34χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από μερικούς μήνες και πλέον βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της με τους δικούς της ανθρώπους να την περιμένουν.

Αρκετά συγκινημένη αλλά και ευδιάθετη η Ιωάννα αποχαιρέτησε το νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο νοσοκομείο, εκεί που για τρεις μήνες έδινε μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της. Ο αγώνας της νεαρής γυναίκας θα συνεχιστεί πλέον στο σπίτι της μετά από πολύ δύσκολα χειρουργεία έχοντας στο πλευρό της τους γονείς, τον αδερφό και τους φίλους της. Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο δεν θα σταματήσουν αφού οι γιατροί θα παρακολουθούν την υγεία της ενώ στο πρόγραμμα για την αποκατάσταση του προσώπου της θα υπάρχουν και άλλα μικρότερα χειρουργεία.

Το συγκινητικό αντίο της Ιωάννας σε γιατρούς και νοσηλευτές

Λίγο πριν πάρει εξιτήριο η Ιωάννα συγκινημένη, αποχαιρέτησε νοσηλευτές και γιατρούς. Όπως είπε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, «την Ιωάννα θα τη θυμάμαι για τη δύναμη και την επιμονή της».

Η Ιωάννα γνωρίζει με λεπτομέρειες πώς είναι η κατάσταση της υγείας της. Οι βλάβες που έχει υποστεί είναι μεγάλες και ξέρει ότι δεν θα είναι όπως πριν. Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε η επίθεση καθώς η φερόμενη ως δράστης κρατά το στόμα της κλειστό.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο

Η Ιωάννα έφθασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στο σπίτι της στο Μοσχάτο και εκεί είχε την πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Την περίμεναν οι φίλες της που την καλωσόρισαν με αγκαλιές και φιλιά. Ήταν όλες συγκινημένες και ιδιαίτερα η Ιωάννα. Μόλις το αυτοκίνητο έφθασε στη γειτονιά της, γύρισε στον αδερφό της και τη μητέρα της και τους είπε «Επιτέλους στο σπίτι μου». Σε επίπεδο ερευνών η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για το δεύτερο κινητό της κατηγορουμένης και το λάπτοπ της.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας νωρίτερα

Η κοπέλα, έχει γάζες στο πρόσωπο ενώ η όρασή της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. «Η Ιωάννα πριν από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, στην οικογένειά της. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο, μια φορά την εβδομάδα για τις επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή και είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ό,τι αφορά το δικαστικό κομμάτι, ζητήσαμε από τον κ. ανακριτή να ψάξουν το κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης και διαδικτυακές εφαρμογές όπως το viber για να δούμε τη διαδρομή και τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments