Ελλάδα

Νεαρός στο Βόλο ζήτησε σε γάμο παντρεμένη από το σύζυγό της

Νεαρός στο Βόλο ζήτησε σε γάμο παντρεμένη από το σύζυγό της
Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν άνδρες της αστυνομίας στο Βόλο, όπου δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους, όταν άκουσαν τον λόγο της διαφωνίας μεταξύ ενός 23χρονου και ενός 40χρονου άνδρα, οι οποίοι νωρίτερα είχαν έρθει στα χέρια. Αιτία για να λογομαχήσουν και να πιαστούν στα χέρια οι δυο άνδρες έγινε η τολμηρή και συνάμα θρασύτατη απόφαση του νεαρού να επισκεφθεί τον 40χρονο και μόλις εμφανίστηκε μπροστά του του ζήτησε με κάθε επισημότητα το …χέρι της συζύγου του! Ναι καλά διαβάζετε ο νεαρός ήθελε να αποκαταστήσει τη σύζυγό του 40χρονου για την οποία τρέφει μεγάλο έρωτα. Όπως αναφέρει η Espresso η ζωή “γράφει” άλλοτε τραγικά και άλλοτε κωμικά σενάρια που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο διάσημοι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ. Αν και πολλές φορές και εκείνοι συμπαρασύρονται από τα γεγονότα της ζωής.

Στην προκειμένη περίπτωση πρωταγωνιστές ενός τέτοιου κωμικοτραγικού περιστατικού που σκάρωσε η ζωή έγιναν ένας 40χρονος και ένας πολύ νεότερός του άνδρας, ο οποίος είχε το θάρρος αλλά και το θράσος, όπως προαναφέραμε, να ζητήσει σε γάμο τη γυναίκα του, παρότι ενδεχομένως να γνώριζε πως ήταν παντρεμένη. Όπως ψιθυρίζεται στο Βόλο, όλα άρχισαν όταν ο 23χρονος εμφανίστηκε στον 40χρονο – παραμένει άγνωστο αν είχε αγοράσει ανθοδέσμη, μονόπετρο ή κρατούσε πάστες, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιστάσεις!- και του ζήτησε τη συγκατάθεσή του για να παντρευτεί τη …γυναίκα του.

Στο άκουσμα της πρότασης γάμου ο 40χρονος αρχικά πίστεψε ότι ο 23χρονος “Ρωμαίος” του έκανε πλάκα και ξέσπασε σε γέλια. Όταν όμως ο νεαρός τον διαβεβαίωσε ότι εννοούσε αυτά που είπε και ότι η πρόθεσή του ήταν να πάρει με …παπά και με κουμπάρο- τον νόμιμο σύζυγο της νύφης μήπως;- το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, ο 40χρονος σκοτείνιασε, σοβάρεψε, άστραψε και βρόντηξε! Σύμφωνα με το e-volos.gr ακολούθησε έντονη λογομαχία και κάποια στιγμή η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ανταλλάσσοντας γροθιές και κλοτσιές.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα όπου ακολούθησε δεύτερος γύρος λογομαχίας μπροστά στους έκπληκτους αστυνομικούς ενώ υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση και σωματική βλάβη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα στον νεαρό και στην “πέτρα του σκανδάλου” ή αν όλα αυτά ήταν απλώς μια απερισκεψία του 23χρονου. Πάντως το επεισόδιο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments