Αθλητισμός

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Φήμες για πρόταση από την Ισπανία

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Φήμες για πρόταση από την Ισπανία
Καρλίτος Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι υπάρχει καλή πρόταση για τον έμπειρο σέντερ φορ.

Τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ελεύθερο τον Καρλίτος. Ωστόσο ο έμπειρος σέντερ φορ δεν μπορούσε να έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν. Η περίπτωση του θεωρήθηκε εξαιρετική και αυτό φάνηκε ότι μόλις αποκτήθηκε από τους “πράσινους” ήρθαν ήδη οι πρώτες προτάσεις για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι. Οι “πράσινοι” ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και ο παίκτης έμεινε στα “πιτς”. Πλέον έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του με την ομάδα.

Μπορεί ακόμα να μην έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι και να μην έχει πετύχει ούτε το πρώτο του γκολ, αλλά το βιογραφικό του είναι αρκετό για να φέρει πρόταση για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με tweet σελίδας που φέρεται να ασχολείται με τα μεταγραφικά της ισπανικής ομάδας, η Λεγανές έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για τον Καρλίτος.

To tweet που άναψε φωτιές

Μάλιστα σημειώνεται ότι η Λεγκανές περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού εντός των επόμενων ημερών. Φυσικά ακόμα και τα σενάρια αυτά να έχουν βάση είναι δύσκολο έως απίθανο να συνεναίσουν οι Ρόκα – Πογιάτος, καθώς ο Καρλίτος θα είναι από τους βασικούς πυλώνες της πράσινης επίθεσης τη νέα σεζόν. Την ίδια στιγμή ο παίκτης φέρεται να είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Λίγο… τσιμπημένες ήταν οι τιμές στη λιπομέτρηση που έκανε ο Καρλίτος τις πρώτες μέρες πριν από την έναρξη των προπονήσεων του Παναθηναϊκού. Δύο με τρία κιλάκια τα πήρε ο Ισπανός, αλλά οι πράσινοι δεν ανησυχούν και θεωρούν πως θα τα χάσει απ΄ τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Πάντως, σύμφωνα με το sportday.gr η εξωγηπεδική ζωή του παίκτη θέλει συμμάζεμα, καθώς όπως φαίνεται θέλει να απολαύσει ελαφρώς παραπάνω το night life και τις ομορφιές της Γλυφάδας.

Μετά το τέλος της πρόσφατης προπόνησης και ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει ο Καρλίτος με τον Πογιάτος ξεκίνησαν να συνομιλούν στο κέντρο του γηπέδου σε ένα τετ-α-τετ που φαινόταν σύνηθες μετά τις προπονήσεις, αλλά αυτό διήρκεσε λίγο παραπάνω (δέκα λεπτά). Μιλούσαν στη γλώσσα τους προφανέστατα και έκαναν κινήσεις με τα χέρια τους. Προφανώς και αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προπόνηση, αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είπαν οι δύο συμπατριώτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments