Αθλητισμός

Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Λίβερπουλ ο νεαρός

Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Λίβερπουλ ο νεαρός
Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των πρωταθλητών Αγγλίας φαίνεται πως βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού".

Να ψωνίσει ξανά από την ελληνική αγορά φαίνεται πως επιθυμεί η Λίβερπουλ, η οποία μετά την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της ακόμα ένα ελληνικό ταλέντο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tbrfootball.com, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει τον 16χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάριο Τζαβίδα.

Ο νεαρός φορ αγωνίζεται στην Κ17 των «πρασίνων» και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους «κόκκινους», για τον παίκτη ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αϊντχόφεν και η Μίντιλαντ, ενώ από την Ελλάδα παρακολουθούν τον παίκτη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο “μικρός” έκανε τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League. Τη φετινή σεζόν ήταν με διάφορα ο πρώτος σκόρερ της Κ17 του Παναθηναϊκού με 15 τέρματα και ήδη έχει προωθηθεί στην Κ19 για τη νέα σεζόν. Το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο 16χρονος άσος δεν έχει γίνει επαγγελματίας. Και αυτό σημαίνει πως αν η Λίβερπουλ ή κάποια άλλη ομάδα κινηθεί για την απόκτησή του, τότε θα καταβάλει μόνο τα τροφεία στους «πράσινους». Και πρόκειται ένα ποσό που δεν ξεπερνά το 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από τον χειμώνα είχαν κιόλας είχαν υπάρξει αναφορές ότι η Γιουβέντους παρακολουθεί τον ταλαντούχο άσο, πλέον όμως το ενδιαφέρον της φέρεται να έχει γίνει πιο ζωηρό, έχοντας ήδη κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή πάντως ο Τζαβίδας φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ και ισπανικών ομάδων. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να χάσουν ένα τόσο μεγάλο ταλέντο από τα χέρια τους.

Φήμες στην Ισπανία για Καρλίτος:

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι υπάρχει καλή πρόταση για τον έμπειρο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.  Μπορεί ακόμα να μην έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι και να μην έχει πετύχει ούτε το πρώτο του γκολ, αλλά το βιογραφικό του είναι αρκετό για να φέρει πρόταση για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με tweet σελίδας που φέρεται να ασχολείται με τα μεταγραφικά της ισπανικής ομάδας, η Λεγανές έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για τον Καρλίτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments