Αθλητισμός

Νίκος Περσίδης Παναθηναϊκός: Εκ των έσω η τελευταία μεταγραφή του Εξάστερου

Νίκος Περσίδης Παναθηναϊκός: Εκ των έσω η τελευταία μεταγραφή του Εξάστερου
Νίκος Περσίδης Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» έψαχναν ακόμα έναν παίκτη και φαίνεται πως τον βρήκαν.

Εκ των έσω φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μεταγραφή του «Εξάστερου», με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πολύ κοντά στο «κλείσιμο» του ρόστερ του.

Μπορεί η ελληνική ομάδα να είχε ολοκληρώσει τις μεταγραφές του σε ό,τι αφορά στο ρόστερ που θα παραταχθεί στα παρκέ της Euroleague, αλλά οι «πράσινοι» έψαχναν ακόμα έναν παίκτη, που θα έχει βοηθητικό ρόλο, σε προπονήσεις και σε κάποιους αγώνες της Basket League, σύμφωνα με το olaprasina1908. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον ρόλο αυτό δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιος… άγνωστος, αλλά ο γνωστός από πέρυσι, Νίκος Περσίδης.

Ο 24χρονος ικανοποίησε με την προσφορά και την προσήλωσή του σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, με τον Γιώργο Βόβορα να εκτιμά πως ο Έλληνας φόργουορντ ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του, αναφορικά με το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Πέρυσι, ο Νίκος Περσίδης είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ, σε 6 συμμετοχές στη Basket League. Και να αναφέρουμε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τον Πιέρ Τζάκσον, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, αλλά υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κινείται και για έναν ακόμα παίκτη.

Ο Τζάκσον λοιπόν, έρχεται στους «πράσινους» για να αναλάβει καθήκοντα βασικού πόιντ γκαρντ, ενώ σε ό,τι αφορά στην οργάνωση του «Τριφυλλιού», βοήθειες θα δίνουν επίσης οι Σαντ-Ρος, Μποχωρίδης και Καλαϊτζάκης. Και παρά το ότι πολλοί θεωρούσαν ότι με την έλευση του Αμερικανού ο «Εξάστερος» έκλεισε το ρόστερ του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, τις προσεχείς ημέρες οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη ακόμα, αυτή τη φορά ψηλού. Ο ψηλός που θα… μετακομίσει στο ΟΑΚΑ θα είναι Έλληνας, σύμφωνα με πληροφορίες από το olaprasina1908, και δεν θα προορίζεται για το σύνολο που θα αγωνίζεται στην Euroleague, αλλά θα έχει βοηθητικό ρόλο, κυρίως για τις προπονήσεις και για να δίνει κάποιες πολύτιμες «ανάσες» στους συμπαίκτες του στους αγώνες της Basket League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments