Αθλητισμός

Παναθηναϊκός νέα: Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο το τριφύλλι

Παναθηναϊκός νέα: Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο το τριφύλλι
Παναθηναϊκός νέα: Το τριφύλλι προχωράει κανονικά στη δημιουργία του Panathinaikos TV.

Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να αλλάξει τελείως τον τηλεοπτικό χάρτη, λανσάροντας ένα νέο στάτους και δημιουργώντας το Panathinaikos TV.

Πιο συγκεκριμένα, ο ελληνικός επαγγελματικός σύλλογος ποδοσφαίρου με έτος ίδρυσης το 1908, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο και προχωράει κανονικά στη δημιουργία του Panathinaikos TV, το οποίο, εκτός απροόπτου, θα κάνει πρεμιέρα στο φιλικό με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες από το newspao. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Cosmote για να συμπεριληφθεί το Panathinaikos TV στο μπουκέτο της συνδρομητικής τηλεόρασης και έτσι, θα είναι ακόμα πιο εύκολο για τον κόσμο της ομάδας να παρακολουθήσει το κανάλι του συλλόγου.

Φυσικά πρόσβαση στο Panathinaikos TV θα υπάρχει και από το διαδίκτυο, με τους χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται μέσω ενός απλού browser αν και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα, είναι ακόμη ανοικτό το θέμα της πώλησης των δικαιωμάτων των επίσημων αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Super League (κανονική περίοδος και play offs) στη NOVA. Κάτι που αν τελικά γίνει, αυτομάτως θα «πάρει» από το Panathinaikos TV τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Οι συζητήσεις πάντως, μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και η NOVA δείχνει ότι θέλει να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό στο… ρόστερ της με την αρχική της πρόταση να ξεπερνά τα 5,2 εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση λοιπόν, που το τριφύλλι προχωρήσει σε deal και με τη NOVA, τότε θα έχει πετύχει κάτι μοναδικό στον τηλεοπτικό χάρτη, ενώ το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments