Ελλάδα

Υπάτιος Πατμάνογλου παιδί: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Υπάτιος Πατμάνογλου παιδί: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά
Υπάτιος Πατμάνογλου παιδί: Ευτυχισμένος είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, καθώς η σύζυγός του γέννησε για δεύτερη φορά.

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, καθώς η σύζυγός του, Εμμανουέλα Βογιατζή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τον ίδιο να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του γράφοντας:

«Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο».

Τρία χρόνια μετά την τραγωδία που γράφτηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν η Porsche του γιου του “Mr Jumbo”, Απόστολου Βακάκη, καρφώθηκε με ταχύτητα 320 χιλιομέτρων στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν η 33χρονη σύζυγος και το δυόμιση ετών παιδί του Υπάτιου. 0 43χρονος σήμερα άνδρας έχει αφήσει πίσω του τον εφιάλτη αυτόν και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της νέας οικογένειας του. Συγκεκριμένα, της συζύγου του, Εμμανουέλας, της κόρης του που ήρθε στη ζωή τον Φεβρουάριο του 2019 και του νεογέννητου αγοριού.

Υπενθυμίζεται πως στο τροχαίο εκτός από την κοπέλα και το μωρό έχασαν τη ζωή τους και ο Γιώργος Βακάκης και ένας παιδικός φίλος του.

Το τροχαίου ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τον Υπάτιο που είχε βγει από την τουαλέτα , να βλέπει την οικογένειά του να τυλίγεται στις φλόγες και ο ίδιος να μην μπορεί να την βοηθήσει. Επί μήνες ο 43χρονος σήμερα, πάλευε με τους εφιάλτες που του άφησε η εικόνα αυτή στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Όμως στις 10 Δεκεμβρίου 2018 γύρισε σελίδα στη ζωή του, αφού ντύθηκε ξανά γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά του μικρού ναού της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας στο πλευρό της εγκυμονούσας -τότε- αγαπημένης του Εμμανουέλας.

Ποια είναι η Εμμανουέλα Βογιατζάκη:

Η νέα σύντροφος της ζωής του Υπάτιου, η Εμμανουέλα ή Έμμυ, όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στο Facebook. Και η νέα του σύζυγος έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην κι επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments