Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Δύο ομάδες έχουν τον Αιγύπτιο στο στόχαστρο

Αμρ Ουάρντα: Δύο ομάδες έχουν τον Αιγύπτιο στο στόχαστρο
Αμρ Ουάρντα: Πάντως, το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ έχει επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όχι μία αλλά δύο ομάδες φαίνεται πως εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Αιγύπτιο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του επιθετικού μέσου Αμρ Ουάρντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το inpaok, την περίπτωσή του φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά ο ΝΠΣ Βόλος και μια ομάδα από την Κύπρο, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Από την άλλη, υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ έχει επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε για οποιαδήποτε μετακίνηση χρειάζεται και η έγκριση του Δικεφάλου.

Πάντως, ο Ουάρντα την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΕΛ, με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να καταγράψει 23 συμμετοχές, με επτά γκολ και ακόμα έξι ασίστ. «Μια σπουδαία ποδοσφαιρική χρονιά για εμένα με την αγαπημένη μου ΑΕΛ, έφτασε στο τέλος της. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το προπονητικό team , τη διοίκηση καθώς και τους απλούς εργαζόμενους της ομάδας από τους φροντιστές μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Στενοχωριέμαι που λόγω της πανδημίας δεν θα ολοκληρώσουμε τη φετινή μας προσπάθεια. Εύχομαι στην ΑΕΛ του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή σε αγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος. Προσπάθησα με την απόδοση μου να βοηθήσω τους βυσσινί να βγουν στην Ευρώπη, θέση που δικαιωματικά αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ. Έδωσα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς όλοι γνωρίζετε ότι δεν θέλω να χάνω ούτε σε οικογενειακή διπλό. Αποχαιρετώ με πραγματικό σεβασμό όλους όσους αγαπούν τη Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments