Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Ασαμόα

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Ασαμόα
Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Κβάντο Ασαμόα της Ίντερ φέρεται να εξετάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γκάνα ο Ολυμπιακός.

Τα δημοσιεύματα λύνουν και δένουν το τελευταίο διάστημα με παίκτες οι οποίοι είναι προ των πυλών ώστε να δέσουν στο Λιμάνι, σε θέσεις που οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη.

Την περίπτωση του Κβάντο Ασαμόα της Ίντερ φέρεται να εξετάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γκάνα ο Ολυμπιακός. Παίκτες προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο αναζητά ο Ολυμπιακός.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Κβάντο Ασαμόα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportsworldghana.gr, ο 31χρονος Γκανέζος αμυντικός της Ίντερ εξετάζεται από τους Πειραιώτες προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστέρο άκρο της άμυνας, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει ζητήσει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, με τον διεθνή αμυντικό, για τον οποίο ενδιαφέρον μεταξύ άλλων έχουν δείξει οι Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε, Σαουθάμπτον και Μπενεβέντο. Ο Ασαμόα έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στην Ίντερ όπου και είχε απολογισμό 40 συμμετοχές και 1 γκολ αναμένεται να αποχωρήσει από αυτήν, ενώ ο ίδιος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για το βασικό σχήμα των «νερατζούρι» την νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του Γκανέζου με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο δε φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε. Με αποτέλεσμα να ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Με τον σύλλογο του Μιλάνου, έχει αγωνιστεί σε 53 ματς. Παράλληλα, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Γιουβέντους (156 συμμετοχές, 5 γκολ, 20 ασίστ) και στην Ουντινέζε (134 ματς).

Δείτε τον Ασαμόα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments