Πολιτική

Μήνυμα Τσίπρα για Δεκαπενταύγουστο: «Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε χρειαζόμαστε όλοι την ελπίδα»

Μήνυμα Τσίπρα για Δεκαπενταύγουστο: «Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε χρειαζόμαστε όλοι την ελπίδα»
Μήνυμα Τσίπρα για Δεκαπενταύγουστο: Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την σημερινή γιορτή της ορθοδοξίας. «Η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν».

Μήνυμα για την γιορτή της ορθοδοξίας έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην ανάγκη που έχουμε όλοι το φως και την ελπίδα, ιδίως τις μέρες της υγειονομικής κρίσης και των τουρκικών προκλήσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμά του από των προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.

Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.

Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή,…

Gepostet von Alexis Tsipras am Samstag, 15. August 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments