Αθλητισμός

Ίντερ – Σαχτάρ: 5-0

Ίντερ – Σαχτάρ: 5-0
Ίντερ - Σαχτάρ: Οι «νερατζούρι» συνέτριψαν τη Σαχτάρ και πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον τελικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη.

Η Ίντερ πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League αφού συνέντριψε με 5-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον αποψινό ημιτελικό. Θυμίζουμε ότι από χθες είχε προκριθεί η πολυνίκης της διοργάνωσης, Σεβίλλη μετά το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «νερατζούρι» έκαναν το 1-0 με κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες στην πρώτη -ουσιαστικά- φάση του αγώνα. Ο Μπαρέλα πήρε την μπάλα, έπειτα από λάθος του Πιατόφ και με ωραία σέντρα βρήκε τον Αργεντινό που δεν λάθεψε στο 19′. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να ξαναβρεί δίχτυα η ιταλική ομάδα, αλλά από εκεί και μετά η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Κατάρρευση μετά το 2-0

Στο 64′ η Ίντερ έκανε το 2-0 με τον Ντ’ Αμπρόζιο να στέλνει με το κεφάλι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρόζοβιτς, την μπάλα στα δίχτυα του έμπειρου τερματοφύλακα της Σαχτάρ. Η Ίντερ έκανε τρία τα τέρματά της με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να πλασάρει σωστά τον Πιατόφ γράφοντας το 3-0 στο 74′. Η φάση προέκυψε από λάθος του Στεπανένκο.

Στο 78′ ο Ρομέλου Λουκάκου έγραψε επίσης το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Βέλγος στράικερ με ωραίο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μαρτίνες, έκανε το 4-0. Το πέμπτο γκολ της ιταλικής ομάδας ήρθε στο 84′ όταν ξανά ο Λουκάκου νίκησε κατά κράτος τον Κοτσολάβα, πάτησε περιοχή και έκανε το 5-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ίντερ (Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φρέι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο (80′ Μόουζες), Γιανγκ (66′ Μπιράγκι), Μπρόζοβιτς (85′ Σένσι), Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Λουκάκου (85′ Εσπόζιτο), Μαρτίνες (80′ Έρικσεν)

Σαχτάρ (Κάστρο): Πιατόφ, Ντοντό, Κρίβτσοβ, Κοχολάβα, Ματβιγιένκο, Στεπανένκο, Αντόνιο, Μάρλος (75′ Κονοπλιάνκα), Πάτρικ (Σόλομον 58′), Τάισον, Μοράες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments