Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα
Λιονέλ Μέσι: Σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ ο άσσος της Μπαρτσελόνα θέλει να φύγει από την ομάδα. Αφορμή είναι η πανωλεθρία με τη Μπάγερν.

Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι είναι μία άλλη ομάδα. Το ίδιο και το ποδόσφαιρο αν χάσει ένα από τα αστέρια του. Ο διεθνής σούπερ σταρ σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Marcelo Bechler ετοιμάζεται να φύγει από την ομάδα της Καταλωνίας.

Ο αδιανόητος διασυρμός της Παρασκευής από τη Μπάγερν αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ούτως ή άλλως υπήρχαν έντονες φήμες από καιρό ότι ο ηγέτης των Μπλαουγκράνα ήταν ενοχλημένος από τις όλο και πιο λάθος κινήσεις της διοίκησης του club και τώρα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ίδιος ενημέρωσε την Κυριακή τον σύλλογο, ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα που υπηρετεί και απογείωσε σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Την είδηση κυκλοφόρησε ο πολύ καλός δημοσιογράφος Marcelo Bechler. Πρόκειται για διάσημο Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, ο οποίος είχε βγάλει πρώτος τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Μέσι είπε στην Μπαρτσελόνα πως δεν θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2021 και ότι επιθυμεί να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό.

Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αργεντινός ανανέωσε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του υπολογίζεται στα 700 εκατ. ευρώ, ποσό που εννοείται ότι δεν θα πληρώσει κανείς ενδιαφερόμενος.

Ο Μέσι θα ζητήσει φυσικά κάτι φυσιολογικό ως ποσό πώλησής του, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και ομάδα που θα δώσει σε εκείνον τα περίπου 50 εκατ. ευρώ που εισπράττει ετησίως.

Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε με 8-2 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

H Μπάγερν Μονάχου ήταν ασταμάτητη και πήρε αυτό που ήθελε και δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετατρέποντας σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με την Μπαρτσελόνα επικρατώντας τελικά με το εμφατικό 8-2.

Από την πλευρά τους οι Καταλανοί δεν εμφανίστηκαν πότε στο ματς και έδειξαν με τον χειρότερο τρόπο ότι η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο απογοητευτικές της ιστορίας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments