Video

Λιποθυμία δημοσιογράφου: Στον αέρα της εκπομπής έχασε τις αισθήσεις της η

Λιποθυμία δημοσιογράφου: Στον αέρα της εκπομπής έχασε τις αισθήσεις της η
Λιποθυμία δημοσιογράφου: Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί του ANT1, έχασε τις αισθήσεις της η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, καταρρέοντας μπροστά στους συναδέλφους της και στην κάμερα.

Στον αέρα της εκπομπής του Ant1, Καλοκαίρι Μαζί, η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της αλλά και στην κάμερα. Τρομαγμένοι οι παρουσιαστές της εκπομπής έσπευσαν για να δουν τι συμβαίνει.

Την ώρα που μιλούσαν, η δημοσιογράφος  ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ξαφνιάζοντας τους παρουσιαστές Παναγιώτη Στάθη και Αντώνη Φουρλή που ήταν φανερά ανήσυχοι.

Η κάμερα έδειξε τη δημοσιογράφο στη αρχή να κάνει δυο βήματα προς τα πίσω και μετά να πέφτει στο έδαφος. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όπως είπε ο Παναγιώτης Στάθης η Κωνσταντίνα συνήλθε και είναι καλά!

Η κοπέλα λίγο πριν λιποθυμήσει φαίνεται να μιλά ψιθυριστά στον συμπαρουσιαστή που είναι δίπλα της, και προφανώς τον ενημερώνει ότι δεν αισθάνεται καλά. 

Αμέσως το κανάλι πήγε σε διαφημίσεις. Τυχερή μέσα στην ατυχία της η συνάδελφος, αφού στο στούντιο ήταν η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που της έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments