Αθλητισμός

Ολυμπιακός για Ρέτσο: Ο Πειραιάς ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στην ομάδα

Ολυμπιακός για Ρέτσο: Ο Πειραιάς ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στην ομάδα
Ολυμπιακός για Ρέτσο: Ο παίκτης της Λεβερκούζεν ενδιαφέρεται για ένα restart στην καριέρα του και ο Πειραιάς είναι έτοιμος να του δώσει τη δυνατότητα να γυρίσει στην ομάδα.

Ο αναμφισβήτητα ταλαντούχος, Παναγιώτης Ρέτσος ενδιαφέρεται για μια νέα αρχή στην καριέρα του μιας και τα πράγματα τελευταία δεν του έχουν πάει όπως θα ήθελε. Οι συμμετοχές του την χρονιά που πέρασε ήταν πεσμένες και ο διεθνής στόπερ θα ήθελε μια αλλαγή. Ο Πειραιάς φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν, όπως αναφέρει το Gazzetta.gr.

Ο Ρέτσος στο διάστημα που αγωνίστηκε στους νυν πρωταθλητές Ελλάδας είχε 40 ματς στο ενεργητικό του ενώ χρίστηκε αρχηγός τους πριν καν κλείσει τα 19 του χρόνια. Ένα πραγματικά μεγάλο ταλέντο που έμεινε πίσω λόγω των τραυματισμών του. Ένας παίκτης που έχει να δώσει ακόμα πράγματα στο ποδόσφαιρο και που μπορεί να αναδειχθεί ξανά μέσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρέτσος ξέρει τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχοντας λειτουργήσει ανάλογα στο παρελθόν με πρώην παίκτες του, όπως τον Μήτρογλου (τον οποίο επίσης είχε βοηθήσει σε ένα come back στην καριέρα του) βλέπει με θετική διάθεση μία τέτοια πιθανότητα. Δεν είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο να γίνει, όμως είναι μία πιθανότητα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος άλλωστε είναι παιδί των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, ξέρει το τι σημαίνει να παίζεις σε αυτήν την ομάδα και να φοράς το περιβραχιόνιό της και νιώθει την σημασία της. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει διευρενήσει γενικότερα την πιθανότητα για Έλληνα μπακ για τη νέα χρονιά, έχοντας ασχοληθεί και με την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Ρέτσος να θυμίσουμε πως έχει ευχηθεί να ξαναγυρίσει στον Ολυμπιακό ενώ το 2018 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έκανε χειρουργείο. Γενικά είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά μπόρεσε να επανέλθει.

Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παίκτη για τον οποίο η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδωσε 22 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Σε μία Λεβερκούζεν όπου έχει παίξει 35 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ

Η πορεία του Ρέτσου μετά τον Ολυμπιακό

2017-2018 με Μπάγερ Λεβερκούζεν: 28 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ 2018-2019 με Μπάγερ Λεβερκούζεν: 1 συμμετοχή και ενώ είχε τραυματισμούς 2019-2020 με Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ: 7 ματς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments