Αθλητισμός

Καμαρά: Περιζήτητος και ακριβός

Καμαρά: Περιζήτητος και ακριβός
Καμαρά: Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει κινήσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, αλλά ο Πειραιάς αν τον δώσει θα τον δώσει για πολλά.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχει κινήσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, καθώς οι εμφανίσεις του στο Europa League τράβηξαν την προσοχή. Τόσο στο ματς με την Άρσεναλ που εκτόξευσε τις μετοχές του, όσο και στα ματς με τη Γουλβς έγινε στόχος προσοχής από ομάδες της Premier League.

Το Sportime είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον παίκτη. Δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση, όπως υποστηρίζουν και οι «ερυθρόλευκοι». Αλλά αυτή δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα.

Φήμες για ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Πάντως τα τελευταία 24ωρα φουντώνουν οι φήμες όλο και περισσότερο αναφορικά με μεγάλη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού στους Πειραιώτες. Από την πλευρά του Ολυμπιακού αυτό που τονίζεται είναι πως ο Καμαρά αν τυχόν φύγει, θα είναι για πολλά λεφτά!

Οι φήμες μιλούν ακόμη και για πρόταση πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ

Κάτι το οποίο αν επαληθευτεί, θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σίγουρα αυτά τα λεφτά μπορεί να τα δώσει μία αγγλική ομάδα και πολύ περισσότερο η Νιούκαστλ. Η οποία θέλει να φτιάξει μία δυνατή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ο Καμαρά το έχει αυτό το «πακέτο» που θέλουν οι Άγγλοι.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει τον Καμαρά να φύγει από τον Πειραιά, χωρίς να λάβει ένα μεγάλο ποσό που θα του εξασφαλίσει τη δυνατότητα για μια καλή κίνηση για την ενίσχυση των ερυθυρολεύκων.

Από εκεί και πέρα, έχουν γραφτεί και οι ομάδες από την Ιταλία, Μίλαν και Ρόμα. Αλλά τόσα χρήματα δύσκολα θα «φύγουν» από την Ιταλία, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Καμαρά για λιγότερα χρήματα.

Πιστεύει αρκετά στον ποδοσφαιριστή η ομάδα του Πειραιά και για αυτό η αξία του είναι αρκετά υψηλή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως επίσης δεν έχει σκοπό ο Ολυμπιακός να βγάλει και άλλο βασικό γρανάζι από τη «μηχανή» του με λιγότερα χρήματα. Θέλει τα χρήματα που θα έρθουν να είναι τέτοια για να μπορέσει αμέσως να κάνει τη δική του κίνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments