Video

Λιποθυμία ΑΝΤ1: Επέστρεψε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα

Λιποθυμία ΑΝΤ1: Επέστρεψε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα
Λιποθυμία ΑΝΤ1: Επέστρεψε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά από ό,τι συνέβη, το πρωί της Δευτέρας.

Μετά τη λιποθυμία της, η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έμεινε την Τρίτη (18 Αυγούστου) στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και σήμερα έδωσε το παρών στο πλατό.

Επέστρεψε λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Δευτέρας. «Το θέμα είναι ότι είσαι καλά, είσαι μια χαρά, είσαι εδώ και αυτό έχει μόνο σημασία», σχολίασε ο συνάδελφός της, Παναγιώτης Στάθης.

«Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματά σας και που με προσέξατε τόσο πολύ και με φροντίσατε, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια… χαμηλή πίεση», δήλωσε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα.

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής τη Δευτέρα

Στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της αλλά και στην κάμερα. Τρομαγμένοι οι παρουσιαστές της εκπομπής έσπευσαν για να δουν τι συμβαίνει. Την ώρα που μιλούσαν, η δημοσιογράφος  ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ξαφνιάζοντας τους παρουσιαστές, Παναγιώτη Στάθη και Αντώνη Φουρλή που ήταν φανερά ανήσυχοι.

Η κάμερα έδειξε τη δημοσιογράφο στη αρχή να κάνει δυο βήματα προς τα πίσω και μετά να πέφτει στο έδαφος. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όπως είπε ο Παναγιώτης Στάθης, η Κωνσταντίνα συνήλθε και είναι καλά. Η κοπέλα λίγο πριν λιποθυμήσει φάνηκε να μιλά ψιθυριστά στον συμπαρουσιαστή που είναι δίπλα της, και προφανώς τον ενημερώνει ότι δεν αισθάνεται καλά.

Αμέσως το κανάλι πήγε σε διαφημίσεις. Τυχερή μέσα στην ατυχία της η συνάδελφος, αφού στο στούντιο ήταν η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που της έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments