Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον τελικό

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον τελικό
ΑΕΚ Ολυμπιακός: Έτσι σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς να καλύψει στον τελικό τα κενά που υπάρχουν στα άκρα της άμυνας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να διεξαχθεί με τα ρόστερ που είχαν οι ομάδες τη σεζόν 2019 – 2020.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει τι απουσίες έχει να αντιμετωπίσει σε αυτό το παιχνίδι και έχει κάνει ήδη τις πρώτες του σκέψεις για το πώς θα καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν, αν και φαίνεται πως η άμυνα του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί σε «γρίφο» για τον τεχνικό της ομάδας, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.  Μετά την οριστική απόφαση περί μη συμμετοχής των καλοκαιρινών αποκτημάτων στον τελικό της 30ης Αυγούστου, ο Μαρτίνς καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους βασικούς μπακ της περασμένης χρονιάς (Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα), ενώ έχει αποχωρήσει και ο (δανεικός) Γκασπάρ, σύμφωνα με το sdna.

Αυτό σημαίνει ότι ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, που μπορεί πάντως να αγωνιστεί και στα δύο άκρα. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», το σκεπτικό του Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει με τον Τοροσίδη αριστερά και τον Ραντζέλοβιτς δεξιά. Ο Σέρβος έχει παίξει και κατά τη διάρκεια της σεζόν ως δεξί μπακ και αυτό αναμένεται να συμβεί και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Υπάρχει βέβαια και ο νεαρός αριστερός μπακ Απόστολος Μαρτίνης, αν και είναι αμφίβολο αν ο Μαρτίνς εμπιστευτεί τον πιτσιρικά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Μια ακόμα σκέψη που φέρεται να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να χρησιμοποιήσει σε ρόλο μπακ είτε τον Ραντζέλοβιτς είτε τον Μπρούνο, την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει και ο Ζοσέ Σα. Αν δεν προλάβει ο Πορτογάλος, είναι αρκετά πιθανό να τον αντικαταστήσει ο νεαρός Τζολάκης.

Πάντως, μεσολαβούν ακόμα, σχεδόν, δέκα ημέρες μέχρι τον τελικό και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν μέχρι τότε οι δύο ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν άλλες απώλειες, όσο στην πλευρά της Ένωσης, αλλά κυρίως σε αυτή των «ερυθρολεύκων». Εξάλλου, εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές τους, αν και το αναμενόμενο και πιο λογικό είναι να προσπαθήσουν να μεταθέσουν τις όποιες εξελίξεις για μετά τον τελικό, δηλαδή ύστερα από τις 30 Αυγούστου…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments