Αθλητισμός

Λαμία Παναιτωλικός: Ένταση και μπουνιές στο φινάλε του φιλικού [pics+vid]

Λαμία Παναιτωλικός: Ένταση και μπουνιές στο φινάλε του φιλικού [pics+vid]
Λαμία Παναιτωλικός: Δύο παίκτες αντάλλαξαν γροθιές και προκάλεσαν ένταση στο παιχνίδι.

Ισόπαλο με 1 – 1 έληξε το πρώτο φιλικό του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι απέναντι στη Λαμία αν και από τον αγώνα δεν έλειψε και η ένταση η οποία προκλήθηκε ανάμεσα στον Μπεχαράνο της Λαμίας (και πρώην του Παναιτωλικού) και του Μεντόσα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως φαίνεται και από το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ντάνι Μπεχαράνο στον Μεντόσα οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τους δύο αθλητές. Ο διαιτητής του αγώνα μάλιστα απέβαλε με κόκκινη κάρτα και τους δύο παίκτες. Έτσι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση 10 λεπτά περίπου πριν το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναιτωλικό στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamianow.

Σε ένα παιχνίδι  όπου δεν υπήρχε η παραμικρή ένταση ένα σκληρό μαρκάρισμα παραλίγο να το τινάξει στον αέρα. Μπεχαράνο και Μεντόσα αντάλλαξαν… μπουκέτα και άμεσα οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους αλλά και οι πάγκοι των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το επεισόδιο δεν πήρε έκταση με τους δύο Λατινοαμερικάνους να δίνουν τα χέρια  αφού αποχώρησαν από το ματς!

Οι ποδοσφαιριστές φαίνεται πως ήταν κουρασμένοι και πάνω στην ένταση συνέβη ό,τι συνέβη. Το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν, σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, αν και από την αντίπαλη πλευρά, εκείνη του Παναιτωλικού, δεν θέλησε κάποιος να κάνει δηλώσεις.

«Φωτιά» πήρε το φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Καρπενήσι, όπου οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία για το συμβάν στάθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μεντόσα στον Μπεχαράνο, που οδήγησε σε καβγά. Ο Μεντόσα στην κυριολεξία «σήκωσε στον αέρα» τον Μπεχαράνο με ένα αντιαθλητικό τάκλιν, ο οποίος πρόλαβε να τον αποφύγει με άλμα. Όμως, ο παίκτης του Παναιτωλικού γρονθοκόπησε τον αντίπαλο του, ο οποίος ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο. Η σύρραξη γενικεύτηκε, οι ψυχραιμότεροι πρόλαβαν να παρέμβουν και αποφεύχθηκαν, ευτυχώς, τα χειρότερα….!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments