Αθλητισμός

Ουάρντα ΠΑΟΚ: «Έχει τελειώσει ο Αιγύπτιος από τον Δικέφαλο»

Ουάρντα ΠΑΟΚ: «Έχει τελειώσει ο Αιγύπτιος από τον Δικέφαλο»
Ουάρντα ΠΑΟΚ: Πληθαίνουν οι αναφορές ότι ο Αιγύπτιος δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Αμρ Ουάρντα δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του, αφού αποτελεί «ξένο σώμα» για την ομάδα της Τούμπας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6, ο Αιγύπτιος οριστικά πια δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» μετέφερε και όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, αυτή με τη Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Ακούστε το ρεπορτάζ για τον Αιγύπτιο και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ:

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αιγύπτιο άσο, είναι η Ομόνοια από την Κύπρο που επιθυμεί την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σύμφωνα, μάλιστα, με το sputnik.gr, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει πρόταση για την απόκτηση του Ουάρντα από την Ομόνοια και οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης σκέφτονται σοβαρά την παραχώρησή του.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του φαντεζί μεσοεπιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και σίγουρα δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αν δεν σκέφτεται ο Φερέιρα να τον αξιοποιήσει στην απαιτητική χρονιά που έρχεται σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη. Προφανώς, εκτός από την περίπτωση της μεταγραφής, ο Αιγύπτιος άσος μπορεί να φύγει και ως δανεικός, όπως άλλωστε είχε πάει και στη Λάρισα φέτος.

Τι έγινε με Βέρνμπλουμ

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ για τη λύση του συμβολαίου του.

Πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Πορταριά ο Σουηδός είχε αρχίσει να μαζεύει τα πράγματα του και η σύζυγος του να επιμελείται της οριστικής μετακόμισης, σύμφωνα με το metrosport.gr. Ο Βέρνμπλουμ ακολούθησε την ομάδα στην Πορταριά, έπαιξε στα δυο φιλικά όχι γιατί υπολογίζονταν αλλά για λόγους τακτικής από την ΠΑΕ (εφόσον ακόμη είχε συμβόλαιο) αφού όλοι γνώριζαν πως ήταν θέμα ημερών η αποχώρηση του.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι το Δεκέμβριο του 2018 όταν και τραυματίστηκε στη Λειβαδιά. Ο Πόντους έλυσε το συμβόλαιο του και μπορεί μόνος του να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 34χρονος μέσος είχε ένα από τα «βαριά» συμβόλαια της ομάδας και αυτό ήταν πρόβλημα για έναν ποδοσφαιριστή που επί της ουσίας δεν υπολογιζόταν. Αποχωρεί έχοντας κάνει 16, όλες κι όλες, συμμετοχές και έχοντας ένα γκολ -εκείνο του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη εκτός έδρας στην προπέρσινη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments