Αθλητισμός

Γκομίς λιποθυμία: Σοκαριστικό βίντεο με τον Γάλλο να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο

Γκομίς λιποθυμία: Σοκαριστικό βίντεο με τον Γάλλο να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο
Γκομίς λιποθυμία: Ο Γάλλος σέντερ φορ ανησύχησε τους πάντες αφού κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο σε παιχνίδι της Αλ Χιλάλ.

Σοκ προκαλεί η εικόνα του γνωστού στους ποδοσφαιρόφιλους στην Ευρώπη, Μπαφετίμπι Γκομίς να καταρρέει σε αγώνα της Αλ Χιλάλ Σαουδικής Αραβίας όπου αγωνίζεται πλέον. Ο έμπειρος Γάλλος σέντερ φορ έχασε τις αισθήσεις του στον αγώνα απέναντι στην Αλ Αχλί, κάνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να τρομάξουν. Άμεσα κλήθηκαν οι γιατροί για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Γκομίς γονάτισε και αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έτρεξαν κοντά για να δουν τι συμβαίνει με τον υψηλόσωμο Γάλλο φορ μετά από λίγα δευτερόλεπτα να πέφτει στο χορτάρι.

Δείτε το βίντεο

Ευτυχώς, ο Γκομίς μετά από αυτό το ανησυχητικό περιστατικό, καθησύχασε τους οικείους του και τους φίλους του ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι είναι καλά στην υγεία τους και ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο 35χρονος Γκομίς αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ-Χιλάλ και υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Στη φετινή σεζόν ο έμπειρος επιθετικός μετράει 25 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποδεικνύει, έστω σε χαμηλότερο επίπεδο, ότι το «έχει» ακόμα. Ο Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα της Ευρώπης. Έχει αγωνιστεί σε  Γαλατασαράι, Σουόνσι, Μαρσέιγ, Λιόν, Τρουά και Σεντ Ετιέν.

Δείτε βίντεο με τα φετινά κατορθώματα του Γκομίς

Να σημειώσουμε ότι ο Γκομίς στην καριέρα του αγωνίστηκε 12 φορές με τη Γαλλία, σημειώνοντας και 3 γκολ. Το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ λήγει το καλοκαίρι του 2022, ενώ η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει δυνατότητα να το ανανεώσει για μια ακόμα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι το 2019 ο Γκομίς ήταν πρωταγωνιστής σε ένα άλλο περιστατικό, αυτή τη φορά ευχάριστο, μετά που είχε σκοράρει κατά της Αλ Ίτιχαντ, στην οποία τότε έπαιζε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, επίσης πρώην του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος φορ έκανε τον κλασικό του πανηγυρισμό όπου μιμείται έναν πάνθηρα με αποτέλεσμα να τρομάξει ένα ball-boy.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments