Αθλητισμός

Ολυμπιακός δανεικοί: Τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» για Μεριά, Γκερέρο, Κάιπερς

Ολυμπιακός δανεικοί: Τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» για Μεριά, Γκερέρο, Κάιπερς
Ολυμπιακός δανεικοί: Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός από τους μεταγραφικούς στόχους για τους οποίους συναποφασίζει με τα άλλα στελέχη της ομάδας, έχει να αποφασίσει ποιος από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα μείνει στο ρόστερ τη σεζόν που έρχεται.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση εξετάζουν παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει, όμως, κι άλλα ερωτήματα να απαντήσει. Τι θα γίνει με τους παίκτες της ομάδας που πέρσι αγωνίστηκαν δανεικοί και τώρα επέστρεψαν στον Ρέντη.

Να σημειώσουμε ότι ο Μαρτίνς ζήτησε από αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί, να ενσωματωθούν στην προετοιμασία που έχει ξεκινήσει, έτσι ώστε να κάνει την αξιολόγησή του για το αν θα πρέπει να πάρουν μία ευκαιρία εν όψει της σεζόν 2020-21 ή να ξαναφύγουν δανεικοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φωτός», ανάμεσά τους είναι τρεις ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Η γνωστή αθλητική εφημερίδα αναφέρεται στον Γιασίν Μεριά, τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Ούγκο Κάιπερς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μέλλον του Μεριά είναι προδιαγεγραμμένο. Μετά τα όσα έγιναν στο περσινό 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και ενώ ο Ολυμπιακός λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2, ο Τυνήσιος στόπερ είχε αρχίσει από τον περασμένο Νοέμβριο να μετράει αντίστροφα. Εκείνο το λάθος στο γήπεδο της Τότεναμ που έδωσε τη δυνατότητα στα «σπιρούνια» να μειώσουν σε 1-2, είναι ο εφιάλτης που τον κυνηγάει. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μία άκρη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και δη στην Κασίμπασα, με την οποία πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Άλλωστε, η τουρκική ομάδα θέλει διακαώς να τον κρατήσει.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βλέποντας τον Χασάν να μένει τελικά, αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει και πολύς χώρος για τον ίδιο, όπως σημειώνει το «Φως».  Άλλωστε, και τον χειμώνα αποχώρησε με προορισμό την Λεγανές, γιατί δεν επιθυμούσε να είναι ο τρίτος φορ πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν. Η Λεγανές υποβιβάστηκε, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Ισπανία στις οποίες αρέσει.

Τι θα γίνει με τον Κάιπερς; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον Ρέντη, όμως, την τελευταία στιγμή χάλασε ο δανεισμός του σε ομάδα του εξωτερικού. Το πλάνο είναι να πάει ξανά κάπου δανεικός, εκτός πια κι αν τα αναποδογυρίσει όλα στη μίνι προετοιμασία που διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μείνει τελικά ως τρίτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments