Αθλητισμός

Χασάν Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η αγορά του από το λιμάνι

Χασάν Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η αγορά του από το λιμάνι
Χασάν Ολυμπιακός: Πιθανότατα μέσα στην ημέρα τελειώνει και τυπικά το θέμα.

Εντός της ημέρας φαίνεται πως ολοκληρώνεται η αγορά του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό, βάζοντας τέλος στο «θρίλερ» με το μέλλον του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράγκα για την αγορά του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από sport-fm, παίκτης της ερυθρόλευκης ελληνικής ομάδας, όχι πλέον δανεικός αλλά… αγύριστος, πρέπει να θεωρείται ήδη ο Χασάν. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράγκα για την αγορά του και απομένουν οι υπογραφές, που πιθανότατα θα πέσουν πολύ πολύ σύντομα. Ο Αιγύπτιος φορ θα υπογράψει, όπως όλα δείχνουν, τριετές συμβόλαιο, με την πορτογαλική ομάδα να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή αρκετά λιγότερα χρήματα από την οψιόν αγοράς που είχε οριστεί (2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ο παίκτης έδωσε κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών

Η παραμονή του 27χρονου άσου ήταν δεδομένη από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν ενώ να αναφέρουμε πως στις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό ο Χασάν είχε 23 γκολ σε 51 εμφανίσεις. Εξάλλου ήταν γνωστή εδώ και καιρό η επιθυμία του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Αιγύπτιο φορ στον Πειραιά, καθώς ο Χασάν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Σύμφωνα με την Sportime, η συμφωνία των« ερυθρολεύκων» με την Μπράγκα θεωρείτο από την αρχή προχωρημένη μιας και ο παίκτης έδωσε κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών στου Ρέντη, όπως αναφέραμε και λίγο παραπάνω.

«Τέλος» στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αιγύπτιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει εκτός Ολυμπιακού

Και με την παραπάνω εξέλιξη μπήκε τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αιγύπτιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ Αμπντελμονεΐμ, να φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την ελληνική ομάδα να μην είχε διάθεση για συζήτηση. Σύμφωνα με τα τότε δεδομένα, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα έκανε κάποια κίνηση για τον Αχμέντ Χασάν. Αυτό σημαίνει πως ο Αιγύπτιος αποτελούσε πλέον παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μπράγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments