Ελλάδα

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος 4 μηνών

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος 4 μηνών
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί.

Ένα βρέφος ηλικίας 4 μηνών βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής (21 Αυγούστου) από τους γονείς του, οι οποίοι έκαναν διακοπές στην Κέρκυρα και είχαν έρθει από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το corfutvnews, το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα, με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού. Πάντως, μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια καθώς και το ενδεχόμενο το μωρό να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για μια ακόμα υπόθεση που σχετίζεται με νεκρό βρέφος και προκαλεί αίσθηση καθώς μια πολύ νεαρή ψυχή έφυγε από τη ζωή. Ενδεικτικά θυμίζουμε την τραγωδία στην Κοζάνη όταν πέθανε ένα βρέφος μόλις 40 ημερών το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο τη περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε είδους προσπάθεια προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή το βρέφος, αν και αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το άτυχο βρέφος γεννήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ είχε ήδη παρουσιάσει προβλήματα υγείας. Στο νοσοκομείο έσπευσε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, ώστε να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς, μέχρι στιγμής, να προκύπτει κάποιο εμφανές στοιχείο για τα αίτια θανάτου του μωρού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments