Αθλητισμός

ΕΠΟ κορωνοϊός: Ανακοίνωσε την αναβολή του μπαράζ

ΕΠΟ κορωνοϊός: Ανακοίνωσε την αναβολή του μπαράζ
ΕΠΟ κορωνοϊός: Αιτία της αναβολής είναι η ύπαρξη θετικού κρούσματος στην ομάδα της Ξάνθης.

H EΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Ξάνθης – Απόλλων Σμύρνης για την ερχόμενη Τετάρτη (26 Αυγούστου), λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς, όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

Να αναφέρουμε πως σε απομόνωση σε ξενοδοχείο βρίσκεται η αποστολή της Ξάνθης, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής (21 Αυγούστου) γνωστοποιήθηκε στην ομάδα πως μέλος της ομάδας είναι θετικός στον κορωνοϊό. Το δεδομένο που προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωση και ανησυχία στις τάξεις των «ακριτών», έφερε αλλαγές στα δεδομένα για τον πρώτο αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στα Πηγάδια (20:00). Πάντως, από την πρώτη στιγμή, στην ακριτική  ομάδα έγιναν προσπάθειες για την αναβολή της αναμέτρησης.

Και αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι μπαράζ αγώνες μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία κενή θέση της Superleague ήταν να διεξαχθούν κανονικά, αφού το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι δύο ομάδες, πριν από μερικές ημέρες.

Με ψήφους 3 – 2 το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που είχαν ασκήσει η Ξάνθη, ο Απόλλωνας Σμύρνης, αλλά και τα Χανιά και ως εκ τούτου τα μπαράζ με έπαθλο την 14η και τελευταία κενή θέση της Superleague μεταξύ ακριτών και «ελαφράς ταξιαρχίας», θα γινόταν κανονικά όπως είχαν προγραμματιστεί στις 22 και 29 Αυγούστου. Έτσι με 14 ομάδες θα διεξαγόταν όπως όλα έδειχναν η Superleague της σεζόν 2020 – 2021 και εκείνο που έμενε πλέον ήταν να πραγματοποιηθεί από την Ομοσπονδία η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα γίνουν τα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments