Αθλητισμός

Γκάρι Ροντρίγκες: Πολλά ζητάνε οι Σαουδάραβες για να δανείσουν τον διεθνή εξτρέμ στον Πειραιά

Γκάρι Ροντρίγκες: Πολλά ζητάνε οι Σαουδάραβες για να δανείσουν τον διεθνή εξτρέμ στον Πειραιά
Γκάρι Ροντρίγκες: Είναι στην λίστα του Ολυμπιακού για δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο οι Σαουδάραβες ζητάνε πολλά για να τον στείλουν στον Πειραιά.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες  είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού για δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ. Ο διεθνής εξτρέμ αγωνίστηκε αυτήν τη χρονιά στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr η τουρκική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από τον διεθνή εξτρέμ και το βαρύ συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με τους Σαουδάραβες όμως να αξιώνουν 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι φυσικά διατεθειμένοι να δώσουν οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τους Τούρκους θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κι εφόσον δεν βρεθεί λύση, οι Πειριαώτες θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Εξάλλου ιδιαίτερα δύσκολη είναι και η άλλη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας, του Σοφιάν Φεγκουλί της Γαλατάσαραϊ. Ο 30χρονος Αλγερινός εξτρέμ έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο που αγγίζει τα 3,8 εκατ. ευρώ και γι’ αυτό η “Τσιμ Μπομ” ήθελε να τον “ξεφορτωθεί”. Στις τελευταίες τους αναφορές πάντως οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δέχτηκε μείωση αποδοχών περί τις 600 χιλ. ευρώ για να παραμείνει στη Γαλατά.

Βέβαια τα καλά νέα για τον Πειραιά είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Χασαν και μάλιστα για τρία χρόνια. Η απόκτηση ανακοινώθηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών

Ο Αιγύπτιος άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια τρία χρόνια. «Είμαι χαρούμενος που έμεινα, νιώθω πολύ χαρούμενος εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω με την ομάδα για να κερδίσω περισσότερα τρόπαια», δήλωσε ο Χασάν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 5/3/1993) από την ομάδα νέων της Αλ Αχλί μετακόμισε το 2011 στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε και μέχρι το 2015 σκόραρε 32 φορές σε 97 συμμετοχές. Συνέχισε την καριέρα του στην Μπράγκα, έχοντας 25 γκολ σε 108 ματς όλων των διοργανώσεων. Ο Χασάν τη σεζόν ‪2018-19 αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού σημειώνοντας 15 γκολ σε 32 παιχνίδια, ενώ από τα τέλη Ιανουαρίου φοράει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας 8 γκολ σε 18 ματς.

Ο Χασάν έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αιγύπτου και έχει προλάβει μέχρι τώρα να πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές και να σκοράρει πέντε φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε επίπεδο Ανδρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments