Αθλητισμός

Παναθηναϊκός TV: Η ατάκα του Παύλου και το «πράσινο» κανάλι

Παναθηναϊκός TV: Η ατάκα του Παύλου και το «πράσινο» κανάλι
Παναθηναϊκός TV: Το δικό του κανάλι έχει πλέον ο Παναθηναϊκός απορρίπτοντας την πρόταση της NOVA για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πει “όχι” στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ της NOVA για ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου και έκανε το “μπαμ” δημιουργώντας το «Παναθηναϊκός TV». Το “τριφύλλι” μάλιστα στην ανακοίνωσή τους τονίζει ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατομμύρια ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συγκεκριμένη απόφαση, θυμίζει την ατάκα που είχε πει κάποτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος όταν έκανε διαπραγματεύσεις με την NOVA (τότε Filmnet) και την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Live sport: «Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρω. Μη μάθω όμως ότι το κανάλι σας έδωσε έστω και μία δραχμή περισσότερα σε άλλη ομάδα από όσα δίνει στον Παναθηναϊκός. Τότε για εμένα δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία».

Γιάννης Αλαφούζος: «Απαράδεκτη η πρόταση της NOVA, πιστεύω πολύ στο Παναθηναϊκός TV»

Tην πρόταση των 5,7 εκατομμυρίων του συνδρομητικού καναλιού σχολίασε δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού με δήλωσή του στη «Live Sport» έκανε λόγο για απαράδεκτη πρόταση από τη NOVA, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση.

«Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε το “Παναθηναϊκός TV” είναι οριστική και αμετάκλητη. Είναι άλλωστε κάτι που το πιστεύουμε και το θέλαμε πολύ, ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν με τη NOVA. Θεωρούμε απαράδεκτη την πρόταση των 5,7 εκατ. ευρώ, γι’ αυτό και τους είπαμε “τέλος”. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η NOVA είναι δικό της θέμα…», ήταν τα λόγια του.

«Τον Παναθηναϊκό θα τον δεις στις 12 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκός TV»!

Ανακοίνωση έχει βγάλει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή ανάρτηση της NOVA στα social media, στην οποία έθετε το ερώτημα «που θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου». Το “τριφύλλι” συγκεκριμένα υπενθύμισε ότι οι αγώνες της ομάδας θα μεταδοθούν από το Παναθηναϊκός TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων”:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους του συλλόγου και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι τα φιλικά προετοιμασίας και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2020-21 θα μεταδοθούν από το Παναθηναϊκός TV. Επομένως στο ερώτημα που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Nova «πού θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;», η απάντηση είναι στο Παναθηναϊκός TV».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments