Αθλητισμός

Τζολάκης κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στον Ολυμπιακό

Τζολάκης κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στον Ολυμπιακό
Τζολάκης κορωνοϊός: Θετικός στον Sars-Cov-2 διεγνώσθη ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού μετρά ο Ολυμπιακός. Μετά τον Σεμέδο και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βρέθηκε θετικός. Τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν την Παρασκευή 21 Αυγούστου οι «ερυθρόλευκοι» πως ο 18χρονος γκολκίπερ νοσεί. Αμέσως ο νεαρός τέθηκε σε καραντίνα και οι Πειραιώτες πήραν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σημειώνεται πως όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

Λόγω του κρούσματος αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ματς είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Για την ώρα μεταφέρθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00.

Όσο για τον Σεμέδο βρέθηκε θετικός με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Πορτογαλία. Διευκρινίζεται πως δεν είχε έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του και ήδη έχει μπει σε καραντίνα. Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Κυριακή 30 Αυγούστου, ακυρώνεται. Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, επειδή είχε πρόβλημα στις ανταποκρίσεις των πτήσεων και καθυστέρησε η άφιξη του στη χώρα μας. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Κρούσμα και στην Ξάνθη:

Εν τω μεταξύ, σήμερα ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού και στην ομάδα της Ξάνθης. Το θετικό τεστ αποκαλύφθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε από την υπόλοιπη ομάδα, το αθλητικό κέντρο της Ξάνθης έχει σφραγιστεί και θα απολυμανθεί, ενώ και όλη η η υπόλοιπη αποστολή έχει μπει σε καραντίνα.

Μάλιστα στο ξενοδοχείο όπου έχουν αποσυρθεί οι Θρακιώτες θα βρεθεί και συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβάλλει σε διήμερα τεστ όλη την υπόλοιπη ομάδα, όπως αναφέρει πάντα το πρωτόκολλο. Ύστερα από την εξέλιξη αυτή αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα μπαράζ μεταξύ της ακριτικής ομάδας και του Απόλλωνα Σμύρνης. Αν όλα πάνε καλά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς, όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments