Lifestyle

Ελένη Χατζίδου εκπομπή: Άνοιξε το ρούχο της όσο χόρευε

Ελένη Χατζίδου εκπομπή: Άνοιξε το ρούχο της όσο χόρευε
Ελένη Χατζίδου εκπομπή: «Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Να σας ανοίξει ένα παντελόνι, ένα μπλουζάκι;», ρώτησε τους συμπαρουσιαστές της.

Ένα σέξι ατύχημα είχε κατά η διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» η Ελένη Χατζίδου.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, την ώρα που λικνιζόταν στους ρυθμούς ενός τραγουδιού η ολόσωμη φόρμα που φορούσε ξεκουμπώθηκε. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής κατάφερε να κλείσει αμέσως τη φόρμα της ενώ είπε: «Είχα ατύχημα».

«Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Να σας ανοίξει ένα παντελόνι, ένα μπλουζάκι;» ρώτησε στη συνέχεια τους συμπαρουσιαστές της. «Εμένα, σε εκπομπή, είχε σκιστεί όλο το παντελόνι εδώ μπροστά και βγήκαν…», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον σύζυγο της Ελένης Χατζίδου, Ετεοκλή Παύλου να τον ρωτά με χιούμορ: «Έπεσαν… κάτω στο πάτωμα;».

Και να αναφέρουμε πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια, ΥouΤuber και παρουσιάστρια ασχολείται για πρώτη φορά με την παρουσίαση εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχουν υπάρξει και στο παρελθόν άλλες παρουσιάστριες που είχαν αντίστοιχα σέξι… ατυχήματα και όχι τόσο διακριτικά όσο της Ελένης Χατζίδου η οποία κατάφερε και το έσωσε δίχως να φανεί κάτι.

Και να θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά της στην Αλεξανδρούπολη, που είναι ο τόπος καταγωγής, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Το 2002 και ενώ είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο reality show τραγουδιού Popstars στο Mega Channel. Εκεί κατάφερε και έφτασε μέχρι και τα μέσα του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος του παιχνιδιού. Συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική δουλεύοντας πλέον και στην Αθήνα. Τη σεζόν 2005 – 2006 αποφάσισε να λάβει ξανά μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα πέρασε από οντισιόν για τον τέταρτο κύκλο του talent show του ANT1, «Fame Story», όταν και τα κατάφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments