Video

Νάταλι Κάκκαβα: Συγκινήθηκε όταν άκουσε τον πατέρα της Ελένης Χατζίδου να τραγουδάει

Νάταλι Κάκκαβα: Συγκινήθηκε όταν άκουσε τον πατέρα της Ελένης Χατζίδου να τραγουδάει
Νάταλι Κάκκαβα: «Να τους αγαπάτε όσο τους έχετε», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Ο πατέρας της Ελένης Χατζίδου, Τριαντάφυλλος, τραγούδησε και η Ναταλί Κάκκαβα συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τον δικό της πατέρα.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του ο πατέρας της Ελένης Χατζίδου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσίασε στο «Καλοκαίρι #Not» ένα βίντεο, στο οποίο ο Τριαντάφυλλος Χατζίδης ερμηνεύει το τραγούδι «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα» του Στράτου Διονυσίου. Αυτό λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα η Ναταλί Κάκκαβα να συγκινηθεί.

Το απόσπασμα συγκίνησε τη Ναταλί Κάκκαβα, που ξέσπασε σε κλάματα, καθώς έχασε τον δικό της πατέρα, με την Ελένη Χατζίδου να σπεύδει δίπλα της και να την αγκαλιάζει. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο η Ναταλί Κάκκαβα είχε εξομολογηθεί στο «The 2Night Show» το εξής: «Τη μαμά μου την έχασα πριν από 2,5 χρόνια περίπου. Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν πολλά χρόνια, το 1999. Δεν έχω κανέναν, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Εκτός του Γρηγόρη, είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες… Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Και ευτυχώς αυτόν το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης».

«Με συγκινεί η Ναταλί γιατί είναι η αλήθεια της αυτή. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου» τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας για την απώλεια των γονιών του. Μεταξύ άλλων, οι δυο τους εξήγησαν πώς η ανεργία, που τους χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments