Video

Μάνος Πίντζης: Αντέδρασε επειδή αρνήθηκαν να τον αγκαλιάσουν σε εκπομπή

Μάνος Πίντζης: Αντέδρασε επειδή αρνήθηκαν να τον αγκαλιάσουν σε εκπομπή
Μάνος Πίντζης: Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας μεταξύ του ηθοποιού και των παρουσιαστών της εκπομπής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» ήταν το πρωί της Παρασκευής (21 Αυγούστου) ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στα γυρίσματα ιρανικής παραγωγής, στο διαζύγιο του καθώς και σε όλο αυτό που ζούμε λόγω του κορωνοϊού.

Όταν οι παρουσιαστές (Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου) υποδέχτηκαν τον ηθοποιό, υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μάλιστα, που δεν «μασά» τα λόγια του, δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου δείλιασαν να τον αγκαλιάσουν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Πάτε καλά ρε παιδιά; Τι φοβάστε;», δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή. «Δε θα δεχτώ ποτέ να μην αγκαλιάσω κόσμο γιατί φοβάμαι. Δεν θα μου το τελειώσουν αυτό, δεν μπορώ, είναι το ταπεραμέντο μου», συμπλήρωσε.  «Μας έχει λείψει και εμάς πολύ αλλά ο φόβος που υπάρχει με τον κορωνοϊό και με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αλλιώς», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Ετεοκλής, με τον Μάνο Πίντζη να απαντάει το εξής:

«Χάνει τη ζωή του πολύς κόσμος από διάφορα πράγματα κι από την απλή γρίπη επίσης. Εγώ συλλογίζομαι με το μικρό μου το μυαλό ότι το 1928 με την ισπανική γρίπη είχαν να προστατευτούν μόνο με μάσκα. Τώρα που είμαστε στο 2020, έχουμε μόνο τη μάσκα; Λέω… κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον πλανήτη!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments