Video

Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ελένη Φιλίνη: Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που την εκνεύρισε πολύ.

Καλεσμένη στην πρωινή, καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not» ήταν η Ελένη Φιλίνη.

Η γνωστή ηθοποιός με τις πολλές επιτυχίες στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση εμφανίστηκε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που την εκνεύρισε πολύ. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Με αγορέ, ξανθό μαλλί εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

Τόσα χρόνια σε όσες παραστάσεις και δουλειές και αν την είχαμε δει, πάντα είχε μακριά μαύρα μαλλιά, αν και τώρα επέλεξε μια σούπερ δραστική αλλαγή, κάνοντάς τα κοντά και ξανθά. Έτσι, η γοητευτική ηθοποιός με καταγωγή από τη Δημητσάνα και τα Καλάβρυτα, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με τελείως διαφορετικό look στα μαλλιά από αυτό που την είχαμε συνηθίσει, με την Ελένη Φιλίνη να αφήνει πίσω τα μακριά μαύρα μαλλιά, επιλέγοντας να τα κάνει κοντά σε ένα χρώμα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, το ξανθό!

Το σχόλιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πυροδότησε την «έκρηξη» της ηθοποιού

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της, ένα σχόλιο του παρουσιαστή Γρηγόρη Γκουντάρα πυροδότησε την «έκρηξη» της ηθοποιού, ο οποίος ανέφερε το εξής: «Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985». Τότε η Ελένη Φιλίνη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα όσα γράφονται στη Wikipedia. «Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ό,τι θέλει».

Γιατί πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Και συνέχισε: «Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από πού και ως πού λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά». «Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», κατέληξε η Ελένη Φιλίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments