Αθλητισμός

Κούτρης Ολυμπιακός: Στην Ντίσελντορφ σκέφτεται να τον δανείσει ο Πειραιάς

Κούτρης Ολυμπιακός: Στην Ντίσελντορφ σκέφτεται να τον δανείσει ο Πειραιάς
Κούτρης Ολυμπιακός: Να τον δανείσει στην Ντίσελντορφ σκέφτεται ο Πειραιάς για να έχει χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του.

Ο Λεονάρντο Κούτρης προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν από τον Οκτώβρη. Στον Ολυμπιακό δύσκολα θα βρει κενή θέση κι έτσι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να τον δανείσουν στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, σύμφωνα με το sdna.gr.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Χολέμπας, ενώ αναζητείται κι άλλος παίκτης στη συγκεκριμένη θέση, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να δώσουν παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει πρόταση στο μεγάλο Λιμάνι από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας κι όλα δείχνουν ότι ο Κούτρης θα παραχωρηθεί δανεικός, πιθανότατα με οψιόν αγοράς.

Την ίδια στιγμή σε άλλα νέα της ομάδας, το όνομα του Ζαϊντού ακούγεται στο Λιμάνι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλλικής Record:

«Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Ζαϊντού απομακρύνοντάς τον από την Πόρτο. Ο Πέδρο Μαρτίνς όρισε ως πρώτο στόχο τον Νιγηριανό για να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός προχωρά. Οι Έλληνες μπορεί να πάρουν τον Ζαϊντού».

Το πρωτοσέλιδο:

svg%3E

Ο Ζαϊντού ανήκει στη Σάντα Κλάρα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Την εφετινή σεζόν, ο Νιγηριανός αμυντικός κατέγραψε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, δεν παίζει μόνο στα αριστερά αφού έχει αγωνιστεί στη θέση του χαφ, του στόπερ αλλά και του εξτρέμ. «Πασπαρτού», δηλαδή. Ο Νιγηριανός άσος δεν είναι, βέβαια, μια εύκολη περίπτωση εκτός από το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται, το βασικό είναι πως ενδιαφέρεται για αυτόν η Πόρτο του γνωστού στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οι «δράκοι» του είναι η ομάδα που ασχολείται πάρα πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Ζαϊντού. Τα Μέσα στην Πορτογαλία έφτασαν στο σημείο να θεωρούν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη ομάδα δεδομένη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει παρά το γεγονός ότι η Πόρτο θέλει πολύ τον παίκτη. Η διοίκηση της Σάντα Κλάρα μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Πόρτο για τον Ζαϊντού.

Ο ίδιος ο παίκτης όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των «δράκων» απάντησε πως δεν είχε με κανέναν επαφή τονίζοντας πως όνειρό του είναι να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοεργάνοση: «Γνωρίζω για όσα γράφονται, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι τιμή μου να ενδιαφέρεται η Πόρτο, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Είναι όνειρό μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments