Αθλητισμός

Ole Παναθηναϊκός: Στη λίστα του τριφυλλιού ο Γκαμπριέλ Ρόχας σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα

Ole Παναθηναϊκός: Στη λίστα του τριφυλλιού ο Γκαμπριέλ Ρόχας σύμφωνα με την αργεντίνικη  εφημερίδα
Ole Παναθηναϊκός: Τον Γκαμπριέλ Ρόχας κοιτάει το «Τριφύλλι» σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα.

Ο Αργεντίνος Γκαμπριέλ Ρόχα φαίνεται να είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της αργεντίνικης Ole. Οι «πράσινοι», οι οποίοι ανακοίνωσαν το Σάββατο το Φακούντο Σάντες, που αγωνίζεται στα δεξιά, εξετάζουν την περίπτωση του πλάγιου μπακ Γκάμπριελ Ρόχας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πρόκειται για αριστερό μπακ που προέρχεται από καλή σεζόν με την Πενιαρόλ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Σαν Λορέντσο. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στην Αργεντινή, δεν υπολογίζεται και πάλι από την ομάδα του, που σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να μην τον χάσει τζάμπα. Θέλοντας, παράλληλα να τον παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο, έστω και με τη μορφή δανεισμού και πάλι.

«Η Σαν Λορέντζο θέλει από τον 23χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιο του ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος στην επόμενη σεζόν. Το μέλλον του ίσως να είναι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, που ενδιαφέρεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Η περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ

Σε άλλα νέα της ομάδας εδώ και μερικές ημέρες το όνομα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ «παίζει» για επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός μέσος είναι χωρίς ομάδα πλέον και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, εξετάζουν την περίπτωσή του, μόνο που το «τριφύλλι» δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Αντίθετα, ψηλά στις λίστες τους τον έχουν δύο ομάδες από τη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα οι Μίντιλαντ και Έλφσμποργκ, οι οποίες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του, με τον διεθνή χαφ να περιμένει κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με το newspao.gr, για την ώρα, στην κορυφή της λίστας του Ρόκα για τα χαφ υπάρχουν οι Μπερτόκιο και Μπενιάτ, ενώ με παίκτες όπως ο Χίλιεμαρκ ή ο Τρες -που είναι στις εναλλακτικές- έχουν γίνει για την ώρα απλά διερευνητικές επαφές.

Το παρελθόν του στο Τριφύλλι

Ο 28χρονος Σουηδός χαφ αγωνίστηκε στους «πράσινους» το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2017-2018. Τον Χίλιεμαρκ είχε επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγες μέρες μετά την πώληση του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη. Ο Σουηδός στην κυριολεξία αποκτήθηκε την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού υπέγραψε στις 31 Αυγούστου του 2017. Άνηκε στην Τζένοα και παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό. Δυστυχώς, η ιστορία δεν είχε ευχάριστο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments