Αθλητισμός

Ολιβέιρα: Παραμένει στα ραντάρ της Γουλβς ο επιθετικός της ΑΕΚ

Ολιβέιρα: Παραμένει στα ραντάρ της Γουλβς ο επιθετικός της ΑΕΚ
Ολιβέιρα: Το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον επιθετικό της ΑΕΚ δεν έχει ξεφτίσει, και οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να δεχτούν πρόταση από τους «λύκους».

Την περίπτωση του Ολιβέιρα έχουν ξεχωρίσει ομάδες από το εξωτερικό με τη Γουλβς να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εξάλλου αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς οι «λύκοι» είχαν προτείνει ντιλ στην Ένωση για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο επιθετικό, τον περασμένο χειμώνα, κάτι που ωστόσο δεν επετεύχθη, καθώς η ΑΕΚ είχε απορρίψει την πρότασή τους.

Ωστόσο το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας δεν έχει χαθεί και σύμφωνα με τη “Sportday” δεν έπαψαν να παρακολουθούν την περίπτωσή του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, στην ΑΕΚ έχουν την εικόνα και την πληροφόρηση ότι η Γουλβς συνεχίζει να τον τσεκάρει και σκέφτεται να ανοίξει νέο κύκλων επαφών για να τον αποκτήσει.

Την ίδια στιγμή και ο Πέτρος Μάνταλος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού με την Αλ Νασρ να επιμένει για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, η Αλ Νασρ μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, επανήλθε δριμύτερη και παρότι δεν έχει καταθέσει εγγράφως τη νέα της προσφορά, αυτή θα φτάσει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα προσφέρει στον 29χρονο μεσοεπιθετικό διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ και υψηλά μπόνους. Τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ικανοποιούν την «Ένωση», αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που θα έχει την ευκαιρία να σχεδόν τριπλασιάσει τις αποδοχές που είχε.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν και πρέπει να γίνουν σαφή δύο πράγματα: Αφενός μεν, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας για πώληση του Μάνταλου ο παίκτης θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και κατόπιν θα φύγει για το Ντουμπάι, αφετέρου δε έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Να αναφέρουμε πάντως, εφόσον πωληθεί ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, η «Ένωση» θα κινηθεί για την αντικατάστασή του και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς ήδη είναι σε επαφή με δύο υποψήφιους αντικαταστάτες.

Όπως προκύπτει λοιπόν, η πρόταση θα είναι τέτοια που η ΑΕΚ, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να φύγει από την Ένωση για την Αλ Νασρ έτσι απλά αλλά με μια «δυνατή» προσφορά. Και το συμβόλαιο που φέρεται να του προσφέρει η Αλ Νασρ είναι τέτοιο που δεδομένα θα σκεφτεί να μετακομίσει στο Ντουμπάι…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments