Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Τι λέει ο Ρονάλντο για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Τι λέει ο Ρονάλντο για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα
Λιονέλ Μέσι: Την άποψή του σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τον Καταλανικό σύλλογο εξέφρασε ο Ρονάλντο Ναζάριο.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να λέει “αντίο” στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Ίντερ, είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στις φήμες αυτές αναφέρθηκε ο

F, ο οποίος προειδοποίησε τους “μπλαουγκράνα”, προκειμένου να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουν τον Αργεντινό σταρ στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Μέσι λοιπόν, από την Μπαρτσελόνα, θα είναι μία λανθασμένη επιλογή, σύμφωνα με τον Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να πείσει τον παίκτη για την παραμονή του.

«Ο Μέσι είναι το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας, και αν ήμουν η Μπαρτσελόνα, δεν θα τον άφηνα να αποχωρήσει σε καμία περίπτωση. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει πολύ έντονη σχέση με τον σύλλογο. Η κατάσταση είναι υπερβολική μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League. Ωστόσο, ο Μέσι χρειάζεται τους συμπαίκτες του για να τον βοηθήσουν. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να δοκιμάσει κάτι νέο τη νέα σεζόν, αλλά το να φύγει ο πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας δεν είναι η λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Marca», ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Πάντως, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ίδια εφημερίδας, ο Αργεντινός σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην καριέρα του. Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ωθούν σε αυτήν την απόφαση;

  • Δεν θέλει να συνεχίζει να χάνει με την Μπαρτσελόνα
  • Δεν του αρέσει πως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στον σύλλογο
  • Βλέπει πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει η κατάσταση στ’ αποδυτήρια

Φίγκο: «Αδύνατον να μετακομίσει στη Ρεάλ ο Μέσι»

Αναφορά στις τάσεις φυγής του Μέσι έκανε και ο Λουίς Φίγκοκ, ο οποίος είναι από τους τυχερούς, που έχει αγωνιστεί τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, βρέθηκε μαζί με τους Ρουί Κόστα και Ρονάλντο, σε μία εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες ενόψει του τελικού του Champions League και ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φίγκο ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί προς τους “μερένχες” ο Αργεντινός σούπερ σταρ. «Αυτή την χρονιά θα είναι αδύνατον για οποιαδήποτε ομάδα να πληρώσει την ρήτρα του Μέσι. Όλα έχουν σταματήσει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ή απίθανο να μπορέσει κάποια ομάδα να πληρώσει το συμβόλαιο του. Επίσης το θεωρώ αδύνατον να συμβεί κάτι ανάλογο με την περίπτωση μου πριν 20 χρόνια, με την σημερινή κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments