Αθλητισμός

Ολυμπιακός τελικός Κυπέλλου: Τα πλάνα του Μαρτίνς για την μεγάλη αναμέτρηση

Ολυμπιακός τελικός Κυπέλλου: Τα πλάνα του Μαρτίνς για την μεγάλη αναμέτρηση
Ολυμπιακός τελικός Κυπέλλου: Τριάδα στόπερ με Αβραάμ Παπαδόπουλο φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός για τη «μάχη» με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Κυριακή 30 Αυγούστου. Οι πολλές απουσίες, ειδικά στο χώρο της αμυντικής γραμμής, προβληματίζουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος αναγκαστικά θα διαφοροποιήσει το σχήμα του. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Μαρτίνς σχεδιάζει να παίξει με τριάδα στην άμυνα προσθέτοντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα στους Μπα και Σισέ, ενώ σε ρόλο μπακ-χαφ προτίθεται να βάλει τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά και τον Μασούρα στα αριστερά.

Έτσι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Πορτογάλος έχει στο μυαλό του ένα σχήμα με τον Αλέν στο τέρμα, τους Αβραάμ – Σισέ – Μπα στόπερ, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο ακραίων, τους Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα, μπροστά τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί. Ο Καμαρά διεκδικεί μια θέση στον άξονα, εφόσον προτιμηθεί το 3-5-2 από το 3-4-3.

Υπενθυμίζεται πως εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι τραυματίες Σα και Σουντανί, οι Σεμέδο και Τζολάκης που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα νέα αποκτήματα (Κρίστινσον, Χολέμπας, Ραφίνια) και οι δανεικοί που έχουν επιστρέψει στου Ρέντη (Γκερέιρο, Μεριά, Κάιπερς, Βρουσάι, Ανδρούτσος, Κωστή, Τσούμιτς, Νίκολιτς, Φ. Καμαρά). Με τα παραπάνω θέματα λοιπόν, οι Πειραιώτες συμπληρώνουν όπως όπως την 20μελή αποστολή τους. Πέρα από τους 12 που ακούγονται για την ενδεκάδα υπάρχουν και οι: Χασάν, Τοροσίδης, Μπρούνο, Λοβέρα, Καφού, Μαρτίνης, Σουρλής και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Καραργύρης.

Πέδρο Μαρτίνς: “Θέλουμε το Κύπελλο”

Ο “ερυθρόλευκος” τεχνικός έχει ζητήσει  από όλους τους παίκτες του να δουλέψουν σκληρά και σοβαρά, ώστε να εμφανιστούν όπως πρέπει στον αγώνα με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Στην πρώτη του ομιλία για τη νέα σεζόν, ο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα και τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί ο τίτλος. «Καλώς ήρθατε όλοι. Ξεκινάμε τη νέα σεζόν και αρχίζουμε σήμερα την προετοιμασία μας. Θέλω να σας πω ότι θα παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι και έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Είναι ένα τρόπαιο που θέλουμε να το κατακτήσουμε και για αυτό το ματς θα προετοιμαστούμε. Δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και σοβαρά», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments