Αθλητισμός

PAOK TV: Πληροφορίες ότι οδεύει προς Cosmote

PAOK TV: Πληροφορίες ότι οδεύει προς Cosmote
PAOK TV: Σύμφωνα με δημοσίευμα, στην Cosmote TV, οδεύει το κανάλι του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ένα μεγάλο ερωτηματικό των φίλων του ΠΑΟΚ είναι τι θα γίνει με το PAOK TV. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες για συνεργασία με την Compote TV με στόχο να εξαλειφθούν προβλήματα που υπήρχαν κατά την περσινή χρονιά.

Οι typologies.gr σε ρεπορτάζ τους για το θέμα αναφέρουν ότι: «Με συμμαχίες θα πορευτεί ο Ιβάν Σαββίδης στο πεδίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ. Στο περσινό σχέδιο λειτουργίας της πλατφόρμας του PAOK TV, με τη συνδρομητική μετάδοση των αγώνων, προστίθεται και η παρουσία της Cosmote TV, η οποία και θα τη φιλοξενεί με στόχο να απευθυνθεί στον μεγάλο αριθμό των 550.000 και πλέον συνδρομητών της. Πέρυσι το προϊόν PAOK TV παρέμεινε σε έναν μικρό κύκλο της αγοράς των αθλητικών θεαμάτων, με προβλήματα στη μετάδοση των αγώνων ή και με την κλοπή του σήματος.

Τα θέματα αυτά θέλει να λύσει η ηγεσία του ΠΑΟΚ, η οποία θα προσφέρει ελεύθερα μέσα από το Open τον αγώνα για τα προκριματικά του UEFA Champions League, αντί να διεκδικήσει χρήματα από τη συνδρομητική τηλεόραση.

Ο ΠΑΟΚ, που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επεδίωκε συνεργασία με την ΕΡΤ, η οποία και δεν προχώρησε, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε, είχε ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη Nova τον Μάιο του 2019. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος στα αθλητικά δικαιώματα μέσω του PAOK TV».

Όπως αναφέρουν και οι typologies, στο Open θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του ΠΑΟΚ να δουν τον αγώνα με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε, σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, να προσφέρει δωρεάν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας σε όλους τους φιλάθλους. Για αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να μεταδοθεί η καθοριστική αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα στις 25 Αυγούστου (στις 21.00) από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει στους επιτελείς του «Δικεφάλου» πως με αυτή η απόφαση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσει το PAOK TV, το οποίο στηρίζεται απόλυτα και θα στηριχθεί. Ωστόσο, σε μία φάση που η κοινωνία πιέζεται οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να προσφέρει δωρεάν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ποδοσφαιρόφιλους, μια άκρως εμπορική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αφού απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα βρεθεί ένας ισχυρός αντίπαλος από την Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments