Αθλητισμός

Μοράτι για Μέσι: Η Ίντερ προσπαθεί να κλείσει τον αστέρα των γηπέδων

Μοράτι για Μέσι: Η Ίντερ προσπαθεί να κλείσει τον αστέρα των γηπέδων
Μοράτι για Μέσι: Βόμβα από τον πρώην ιδιοκτήτη της Ίντερ, που μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει τον Αργεντίνο σταρ.

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ λέγοντας ότι η ομάδα προσπαθεί να πάρει στην Ιταλία τον Μέσι. Ο Μάσιμο Μοράτι είπε χαρακτηριστικά ότι το «μεγαλύτερο εμπόδιο για την Ίντερ δεν είναι το οικονομικό που είναι πολύπλοκο, αλλά η επιθυμία του Μέσι».

Ο Μάσιμο Μοράτι ήταν το αφεντικό της Ίντερ από το 1995 μέχρι το 2013 και αποτέλεσε έναν εκ των πιο πετυχημένων ιδιοκτητών στην ιστορία της ομάδας. Ο ίδιος μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS» και στάθηκε στην πιθανότητα να μετακομίσει ο Λιονέλ Μέσι στο Μιλάνο για χάρη των «νερατζούρι».

«Φαντάζομαι ότι η Ίντερ ήδη προσπαθεί να το πετύχει. Είδα και την διαφήμιση με την Αργεντινό στον Ναό στο Μιλάνο και αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι προχωρά το θέμα. Μεγαλύτερο εμπόδιο για την Ίντερ δεν είναι το οικονομικό που είναι πολύπλοκο αλλά η επιθυμία του Μέσι», ήταν τα λόγια του Μοράτι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του gazzetta.gr.

Οι φήμες για την αποχώρηση του Μέσι, δίνουν και παίρνουν, και ο Ρονάλντο πήρε θέση λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να επιμείνει για να κρατήσει τον Αργεντίνο.

«Ο Μέσι είναι το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας, και αν ήμουν η Μπαρτσελόνα, δεν θα τον άφηνα να αποχωρήσει σε καμία περίπτωση. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει πολύ έντονη σχέση με τον σύλλογο. Η κατάσταση είναι υπερβολική μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League. Ωστόσο, ο Μέσι χρειάζεται τους συμπαίκτες του για να τον βοηθήσουν.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να δοκιμάσει κάτι νέο τη νέα σεζόν, αλλά το να φύγει ο πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας δεν είναι η λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Marca», ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Πάντως, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ίδια εφημερίδας, ο Αργεντινός σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην καριέρα του. Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ωθούν σε αυτήν την απόφαση;

  • Δεν θέλει να συνεχίζει να χάνει με την Μπαρτσελόνα
  • Δεν του αρέσει πως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στον σύλλογο
  • Βλέπει πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει η κατάσταση στ’ αποδυτήρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments