Ελλάδα

Κίνηση έκπληξη το Mega

Κίνηση έκπληξη το Mega
Mega δημοσιογράφοι: Το «Μεγάλο Κανάλι» ενίσχυσε τον ενημερωτικό τομέα του.

Είμαστε ακόμα στο καλοκαίρι και μεταγραφές δεν κάνουν μόνο οι ομάδες, αλλά και οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Όπως ανακοίνωσε το Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έδωσαν τα χέρια με το κανάλι και ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους δημοσιογράφους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, οι οποίοι με την παρουσία τους θα ενισχύσουν τον ενημερωτικό του τομέα. Καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου είναι συνυφασμένο με το παλιό Mega καθώς εμφανιζόταν στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού οπότε έχουμε επιστροφή του έμπειρου δημοσιογράφου, έστω κι αν το κανάλι είναι ουσιαστικά νέο.

Από την άλλη μεριά, η Ανθή Βούλγαρη είχε παραιτηθεί τον προηγούμενο μήνα από το Open όπου έκανε εκπομπή με τον ίδιο παρτενέρ που θα έχει και στο Mega. «Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες», είχε γράψει η δημοσιογράφος.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤️❤️❤️Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς», είχε προαναγγείλει.

Η ανάρτησή της στο Instagram

View this post on Instagram

Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κραταω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικο τμήμα που αξημερωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤️❤️❤️Δεν σας αποχαιρετω.. Λέω εις το επανιδειν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς 😘😘😘

A post shared by Anthi Voulgari (@anthivoulgari) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments