Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πάει φουλ για τον Γκαρσία μετά την αποχώρηση του Μάνταλου

ΑΕΚ: Πάει φουλ για τον Γκαρσία μετά την αποχώρηση του Μάνταλου
ΑΕΚ: Φεύγει ο Μάνταλος για Ντουμπάι και η Ένωση ξεκινάει τις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Γαρσία.

Οριστικό είναι το ντιλ της Ένωσης με την Αλ Νασρ και ο Πέτρος Μάνταλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ντουμπάι. Η συμφωνία έκλεισε χθες βράδυ και οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εξασφάλισε συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων για δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ προσπάθησαν να πείσουν τους Άραβες να μείνει ο αρχηγός της ομάδας μέχρι τον τελικό κυπέλλου την Κυριακή, αλλά δεν πήραν την απάντηση που θα ήθελαν και ο Μάνταλος εγκαταλείπει οριστικά την Φιλαδέλφεια.

Με την αποχώρησή του, η ΑΕΚ ενεργοποιεί το πλάνο αντικατάστασής του. Μεγάλος στόχος είναι ο Αλέις Γκαρσία, για τον οποίο σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» θα κατατεθεί σήμερα κιόλας επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τη φόρμουλα που θα κάνουν δικό τους τον 23χρονο Καταλανό, ενώ στη λίστα του Ίλια Ίβιτς υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Τι θα γίνει με τον Βράνιες

Σε άλλα νέα της ομάδας, γίνεται ακόμα συζήτηση για τον Βράνιες καθώς η ΑΕΚ δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της.  Ωστόσο ακόμα θολό παραμένει το τοπίο με τον Βόσνιο στόπερ και την μετακίνηση στην ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται αλλά οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από το Σεπτέμβριο.

Το τι θα γίνει με τον Βράνιες παραμένει ακόμα ερωτηματικό καθώς η ΑΕΚ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Βόσνιο στόπερ, αλλά πολλά εξαρτώνται και από τη στάση που θα κρατήσει η Άντερλεχτ. Η κιτρινόμαυροι μπορεί να έχουν εντάξει στο ρόστερ τους τον Χνιντ, ωστόσο θα κάνουν κίνηση αν ο Βράνιες μείνει ελεύθερος. aek-vranies-1200×650

Η βελγική ομάδα έχει βέβαια στην παρούσα φάση το πάνω χέρι κι επιδιώκει να εξασφαλίσει ένα ποσό για την αποδέσμευση του παίκτη, αλλά και να μην του δώσει αποζημίωση. Από την πλευρά του ο Βόσνιος θέλει να πάρει κάποια χρήματα από τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” οι εξελίξεις για τον 30χρονο στόπερ πηγαίνουν για τον Σεπτέμβριο και το πιθανότερο είναι τα τέλη του επόμενου μήνα, όταν θα πλησιάζουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Τότε που στην Άντερλεχτ θα συνειδητοποιήσουν οριστικά πως θα πρέπει να του ανοίξουν τον δρόμο για να γλιτώσουν το βαρύ συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments