Αθλητισμός

Καμαρά Γκιγιέρμε: Προς αποχώρηση οι δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό

Καμαρά Γκιγιέρμε: Προς αποχώρηση οι δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό
Καμαρά Γκιγιέρμε: Οι δύο σπουδαίοι μέσοι του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να πάρουν μεταγραφή δύο βασικοί παίκτες της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, οι Μαντί Καμαρά και Γκιγιέρμε. Ο μέσος από τη Γουινέα έκανε μία πολύ σταθερή σεζόν και ήδη πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, το πιθανότερο σενάριο είναι της πώλησης.

Ο Γκιγιέρμε από την άλλη, έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δέχεται «πίεση» από τον Τσάβι, τον παλιό θρύλο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θέλει να τον εντάξει άμεσα στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ο «εγκέφαλος» των Πειραιωτών, όμως η περιορισμένη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ίσως ωθήσει τη διοίκηση να τον αποδεσμεύσει, κερδίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό σχετικά ποσό από την ομάδα του Κατάρ που έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Γι’ αυτό και η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε άμεσες κινήσεις, εφόσον, φυσικά, υπάρξει αποχώρηση κάποιον εκ των δύο.

Στην υπόθεση της αποχώρησης των δύο αναφέρονται και αθλητικές εφημερίδες. Το Sportime γράφει «Δεν θα πάει ο νους μου στο… κακό. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Στο προφανές θα πάει. Η είδηση σε όσα δοκιμάζει ο Μαρτίνς εν όψει ΑΕΚ, δεν είναι οι τρεις στόπερ. Είναι πως έχει στο μυαλό του ενδεκάδα χωρίς τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα, καιρό τώρα, λέγεται πως είναι κοντά στο να κλείσει η μεταγραφή του. Δευτέρα… κοντή γιορτή. Θα φανεί…».

Από την άλλη το «Φως των Σπορ» αναφέρεται στον Βραζιλιάνο μέσο των «ερυθρόλευκων». «Εξελίξεις με το θέμα του Γκιγιέρμε αναμένεται να δρομολογηθούν μετά τον τελικό με την ΑΕΚ και το πιο πιθανό είναι να έρθει πρόταση και ο παίκτης να φύγει», γράφει η γνωστή αθλητική εφημερίδα.

Εν τω μεταξύ, το Sportime αναφέρεται και στην υπόθεση της μεταγραφής αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στη βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών. Φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι», αν και έχουν αποκτήσει τον Χοσέ Χολέμπας, θα κάνουν ξανά προσέγγιση για τον Μιγκέλ Τράουκο, τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments