Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Πρόταση για τρία χρόνια στον Αργεντινό σταρ από τη Μάντσεστερ Σίτι

Λιονέλ Μέσι: Πρόταση για τρία χρόνια στον Αργεντινό σταρ από τη Μάντσεστερ Σίτι
Λιονέλ Μέσι: Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από διεθνή ΜΜΕ, η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει πρόταση στον Αργεντινό σταρ.

«Χαμός» με δημοσιεύματα για τον Λιονέλ Μέσι γίνεται στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Μετά την ανακοίνωσή του ότι θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, τα Μέσα, ειδικά της Ισπανίας και της Αγγλίας, προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τα σχέδια του Αργεντινού. Φαβορί για την απόκτησή του φαίνεται ότι είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μέσι, έχει επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και του έχει αναφέρει τις προθέσεις του, οι οποίες είναι να μετακομίσει στην Αγγλία. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «πολίτες» βλέπουν τη μεταγραφή του Μέσι ως ευκαιρία «ζωής», καθώς θα αλλάξει όλη η εικόνα και το πρεστίζ του κλαμπ.

Η Σίτι φέρεται να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του 33χρονου, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με τους «πολίτες», με τη δυνατότητα να ανανεώσει και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και τη New York FC για όσο διάστημα επιθυμεί. Παράλληλα οι «πολίτες» είναι τόσο αποφασισμένοι, που φέρονται πρόθυμοι να δώσουν και ρόλο πρέσβη στον όμιλο City Football Club, που διαχειρίζεται όλες τις ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Μάντσεστερ Σίτι.

Από χθες, όπως είναι φυσιολογικό, η κουβέντα για το που θα πάει ο Μέσι μετά τη φυγή του από την Μπάρτσα έχει «ανάψει». Προφανώς, αυτή η κουβέντα δεν έχει παραμείνει ανάμεσα στους οπαδούς, αλλά έχει πάει και στις στοιχηματικές εταιρείες.

Οι Βρετανοί bookmakers έχουν δώσει ήδη τα δικά τους ποσοστά για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Αργεντινού άσου. Εδώ, βέβαια, χρειάζεται να επισημάνουμε ότι δεν είναι δεδομένο ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν δέχονται την ισχύ μιας ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του νυν αρχηγού της ομάδας που υποστηρίζει ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Πάμε, όμως, να δούμε τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις ομάδες που μπορεί να καταλήξει ο Λίο.

Σύμφωνα με τα κορυφαία πρακτορεία στοιχημάτων, ο πιο πιθανός προορισμός για τον Μέσι αυτή την στιγμή είναι η Μάντσεστερ Σίτι που παίζεται στο 2.5. Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Σίτι έκανε το παρακάτω αινιγματικό tweet με έναν χαμογελαστό Πεπ Γκουαρδιόλα να χαμογελάει πλατιά.

Δείτε την ανάρτηση των «πολιτών»

Ακολουθούν Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ στο 4, ενώ η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο που παίζεται στο 5, βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Λίγο πιο πίσω είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7,5. Οι άλλες περιπτώσεις φαντάζουν πολύ πιο απίθανες.

Το MLS (αμερικάνικο πρωτάθλημα) παίζεται στο 13, η Λίβερπουλ στο 15, ενώ η Νιούελς Ολντ Μπόις στο 26 (το ίδιο ισχύει και άλλους αργεντίνικους συλλόγους). Η καινούργια πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν είναι στο 36 και η Τσέλσι στο 51. Υπάρχει διαθέσιμο ποντάρισμα για να δούμε τον Μέσι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δίνεται 1 προς 151.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments