Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του ο «Δικέφαλος του Βορά»

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του ο «Δικέφαλος του Βορά»
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αναμένονται εξελίξεις στην Τούμπα μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας. Με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα εκεί που πονάει.

Μετά τη νίκη του επί της Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για νέες μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί μέχρι τώρα η ομάδα της Τούμπας να ήταν φειδωλή στις μεταγραφικές της κινήσεις, καθώς δεν μπορούσε να ξοδέψει άλλα χρήματα λόγω του προβλήματος που έχει με το Financial Fair Play, ωστόσο μετά την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League τα δεδομένα αλλάζουν.

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εξασφάλισαν με την πρόκριση τα εκατομμύρια από τους ομίλους του Europa League και κυνηγούν και ακόμη περισσότερα, όπως αναφέρει το sportime.gr.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε, έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα.

Αυτό που περίμενε ο Γερμανός ήταν η ομάδα να πάρει την πρόκριση ομάδα επί της Μπεσίκτας έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και τους είχε stand by.

Έτσι, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική κινητικότητα του Δικεφάλου έτσι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις, που πονάει και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μεγάλο το οικονομικό όφελος για τον «Δικέφαλο»

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη οικονομική ανάσα στα ταμεία της ομάδας, αφού εξασφάλισε έσοδα που θα του επιτρέψει να προγραμματίσει πολύ πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις του μειώνοντας κατά πολύ το βραχνά του Financial Fair Play, όπως σημειώνει το sport24.gr.

Αναλυτικότερα, ο «Δικέφαλος» έχει εξασφαλίσει 2.920.000 ευρώ από την είσοδο στο Europa League, ενώ 2.777.130 ευρώ του αναλογούν από το coefficient payment για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα μπορούν να προστεθούν και περίπου 2.000.000 ευρώ από το market pool.

Φυσικά, το οικονομικό όφελος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει μία θέση στα play off του Champions League, αφού θα πάρει 5.000.000 ευρώ. Με μία ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τότε θα έχει εξασφαλίσει ένα ποσό γύρω στα 12.000.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments