Πως Να

Πώς να μην χάνω τα κλειδιά μου

Πώς να μην χάνω τα κλειδιά μου
Απώλεια κλειδιών: Πόσες φορές σου έχει συμβεί να χάσεις τα κλειδιά σου και να ψάχνεις να τα βρεις με τις προσπάθειες να είναι άκαρπες;

Έχει συμβεί σε όλους. «Πού είναι τα κλειδιά μου;». Ίσως η ερώτηση που πολύς κόσμος, οποιασδήποτε ηλικίας και αν είναι, έχει αναρωτηθεί που τα έχει αφήσει.

Πόσες είναι φορές που σου έχει συμβεί να χάσεις τα κλειδιά σου και να ψάχνεις να τα βρεις δίχως όμως, να τα καταφέρνεις; Τώρα όμως, μπορείς να δώσεις ένα τέλος σε αυτή την ενοχλητική συνήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω tips ώστε με μια και μόνο κίνηση να μπορείς να βρεις τα πράγματά σου. Και αυτές οι συμβουλές δεν περιορίζονται μόνο για τα κλειδιά, αλλά και για άλλα αντικείμενα, όπως αν χάνεις διαρκώς το κινητό σου μην μπορώντας να το βρεις.

Να τα αφήνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο

Δημιούργησε μια «φωλιά», ένα ορισμένο σημείο για κάθε αντικείμενο που χρειάζεσαι. Ο πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο χάνεις τα πράγματά σου έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν τα βάζεις σε μια συγκεκριμένη θέση καθώς με το πού μπαίνεις στο σπίτι παρατάς τα πράγματά σου όπου βρεις. Πάρε ένα μπολ όμως, και βάζε τα εκεί.

Γίνε πιο τακτικό άτομο

Το πώς αφήνεις τα πράγματα μέσα στον προσωπικό σου χώρο, δείχνει πώς είναι και η ζωή και η καθημερινότητά σου. Για αυτό εξαφάνισε την ακαταστασία! Πολλές φορές, τα αντικείμενα που ψάχνουμε τα έχουμε ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Η ακαταστασία είναι αυτή που μας αποσυντονίζει και μας απομακρύνει από το αντικείμενο που χρειαζόμαστε τη στιγμή που το χρειαζόμαστε.

Όταν αγχώνεσαι, σταμάτα

Σκέψου με ηρεμία και δείξε αυτοπεποίθηση. «Αυτό που ψάχνω, θα το βρω». Αυτό να σκέφτεσαι και θα δεις ότι με ηρεμία και χωρίς πανικό θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Τότε θα σκεφτείς τα σημεία στα οποία (πιθανότατα) έχεις τοποθετήσει το αντικείμενο που ψάχνεις.

Δεν είναι δύσκολο να χάνεις διαρκώς τα πράγματά σου, όταν δεν έχεις καλή σχέση με την οργανωτικότητα και η βιασύνη χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Δεν λέμε ότι είναι εύκολα τα παραπάνω, γιατί είναι δύσκολο να αφήσεις τις συνήθειες ετών πίσω σου αλλά σαφώς δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments