Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολυμπιακός τελικός: Αλλάζει πλάνα ο Μαρτίνς

ΑΕΚ Ολυμπιακός τελικός: Αλλάζει πλάνα ο Μαρτίνς
ΑΕΚ Ολυμπιακός τελικός: Νέα δεδομένα προέκυψαν στο λιμάνι, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του μεγάλου ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά σε αλλαγή των πλάνων του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή 30 Αυγούστου, ο οποίος πανηγύρισε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, κατακτώντας το ελληνικό πρωτάθλημα.

Και έχει μπροστά του στον τελικό με την ΑΕΚ, την ευκαιρία για το πρώτο του νταμπλ. Για τον πετυχημένο προπονητή, το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχει ξεχωριστή σημασία, γιατί θα έχει τη δυνατότητα να σηκώσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα τρόπαιο, σε τέτοιου είδους αγώνα. Εξάλλου, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προκύψει νέα δεδομένα για τον Ολυμπιακό αναφορικά με ό,τι σχετίζεται με την ενδεκάδα του τελικού απέναντι στην ΑΕΚ, μετά το ταξίδι του Γκιγιέρμε στο Κατάρ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Σαντ.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» λοιπόν, αναμένεται να κάνει την προτελευταία δοκιμή, πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην προπόνηση της Πέμπτης (27 Αυγούστου), σύμφωνα με το sdna, δοκίμασε σχήμα με 4-2-3-1 στο οποίο χρησιμοποίησε τους Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδη δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Μπα και Σισέ δίδυμο στους στόπερ, ενώ πιο μπροστά στα χαφ τους Μπουχαλάκη, Καμαρά. Στην τριάδα μπροστά από αυτούς τους Μασούρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Πάντως, να αναφέρουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη διάθεση να δοκιμάσει πρόσωπα, σχηματισμούς και συστήματα. Δοκίμασε σχεδόν τα πάντα. Το 3-4-3, με τους Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπα στην άμυνα και τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα δύο άκρα σε όλο μπακ χαφ. Δοκίμασε το 3-5-2, με δίδυμο στην επίθεση τους Ελ Αραμπί και Χασάν. Δοκίμασε το 4-2-3-1. Δοκίμασε το 4-3-3. Αλλά επί της ουσίας η δοκιμή που αποτυπώνει όσα αναμένεται να δούμε στον τελικό με την ΑΕΚ, είναι όσα είδαμε στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments