Αθλητισμός

Εντουάρντο Ολυμπιακός: Δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός ακόμα μέσου

Εντουάρντο Ολυμπιακός: Δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός ακόμα μέσου
Εντουάρντο Ολυμπιακός: Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο λιμάνι ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Είναι έντονη η φημολογία για την απόκτηση ενός δεύτερου χαφ στον Ολυμπιακό ο οποίος φαίνεται πως κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη σε αυτή τη θέση.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες (μαζί με την Τραμπζονσπόρ και την Αλαβές) ενδιαφέρονται για τον Εντουάρντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου, εκτός από τον Πέπε της Γκιμαράες.

Παράλληλα, στην Αγγλία, εμπλέκουν την υπόθεση του Φρίμαν που θέλει η Νότιγχαμ Φόρεστ με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το sport-fm. Έτσι, δεν αποκλείεται αυτές οι φήμες για μεταγραφές και δεύτερου μέσου να προέρχονται από το ενδεχόμενο να προκύψει μία καλή πρόταση (15 με 20 εκατομμύρια ευρώ) για τον Μαντί Καμαρά.

Από την άλλη, ελληνικά δημοσιεύματα- προ κάτι ημερών- ανέφεραν πως τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Εντουάρντο Ενρίκε ήθελε να αποκτήσει δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο ΠΑΟΚ. Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για λογαριασμό του «Δικέφαλου του Βορρά» που φαινόταν να κινείται δραστήρια για την απόκτηση του Εντουάρντο Ενρίκε. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, ο οποίος στη φετινή περίοδο μέτρησε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά οι «πράσινοι» της Πορτογαλίας δεν θα τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments