Αθλητισμός

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο για τα αριστερά

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο για τα αριστερά
Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν και πάλι ζεστό ενδιαφέρον για τον έμπειρο αριστερό μπακ.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που ο Κώστας Τσιμίκας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Η πώληση του νεαρού μπακ έφερε στα ταμεία της ομάδας ζεστό χρήμα, αλλά άφησε και ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τον Χοσε Χολέμπας στην συγκεκριμένη θέση, αλλά επιθυμούν να ενισχυθούν περισσότερο σε αυτή τη θέση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Έλληνας μπακ είναι 36 ετών και δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Ζαϊντού. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελληνική ομάδα κατέθεσε μια μεγάλη πρόταση, αλλά ο παίκτης έκρινε ότι η επιλογή της Πόρτο ήταν η καλύτερη για το μέλλον του. Αυτό έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που ήδη έχουν εξεταστεί. Μια τέτοια είναι ο Μιγκέλ Τράουκο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.

Φουλάρει για Τράουκο ο Ολυμπιακός

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα οι “ερυθρόλευκοι είχαν φτάσει μία ανάσα από τον 28χρονο Περουβιανό , αλλά τελικά “πάγωσαν” το θέμα για διαπραγματευτικούς λόγους. Η Σεντ Ετιέν δεν έριχνε τις απαιτήσεις κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να βάζει στο… ψυγείο τον Τράουκο και να στρέφεται στον Ζαϊντού.

Από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πίσω από το συγκεκριμένο θέμα η Σεντ Ετιέν έδειχνε πως θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Αυτό, ωστόσο, δεν άλλαζε το σχέδιο του Κλοντ Ποτυέλ, ο οποίος δεν είχε τον παίκτη στο πλάνο του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το Φως ο  Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δείχνει να επιστρέφει στην περίπτωση του 28χρονου μπακ για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκας. Με τον παίκτη ο Ολυμπιακός τα είχε βρει και όλο το θέμα είχε προκύψει εξαιτίας της στάσης που τηρούσε η Σεντ Ετιέν, που έδειχνε αδιάλλακτη στα 2 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επικεντρωθεί στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή. Όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments