Lifestyle

Μπαλατσινού Κικίλιας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Μπαλατσινού Κικίλιας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Μπαλατσινού Κικίλιας: Η αποκάλυψη για το χαρμόσυνο γεγονός έγινε από τον Υπουργό Υγείας.

Πατέρας πρόκειται να γίνει ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας καθώς η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος.

Με ένα μήνυμα από καρδιάς, λιτό και άμεσο ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι η οικογένεια τους με τη σύζυγο του και πρώην μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού μεγαλώνει καθώς ετοιμάζονται γεμάτοι αγάπη κι ευγνωμοσύνη να υποδεχθούν σε λίγους μήνες το παιδί τους. Πανευτυχής ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του μέσω του επίσημου και προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Instagram

Λίγα λεπτά αφού ο Βασίλης Κικίλιας γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε το δικό της μήνυμα με δική της ανάρτηση. Ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού γράφει: «Αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια στο Instagram

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», δημοσιεύει στο προφίλ του ο Υπουργός Υγείας.

Το love story του ζευγαριού

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Μάλιστα τότε πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τη Τζένη Μπαλατσινού να περιμένει και το πρώτο τους παιδί κάτι που οι ίδιοι διέψευσαν. Ωστόσο σήμερα, 14 μήνες μετά τον γάμο τους το ζευγάρι φαίνεται πως είναι έτοιμο να υποδεχτεί στην οικογένειά του ένα ακόμη μέλος, το πρώτο τους παιδάκι. Και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φήμες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments