Lifestyle

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα
Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είναι καλά στην υγεία της μετά την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό της μετά το τροχαίο ατύχημα και μας το δηλώνει με μια φωτογραφία.

H Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στην Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της μετά την περιπέτεια που πέρασε. Η νεαρή κοπέλα είχε ένα τροχαίο ατύχημα αλλά τώρα είναι καλά στην υγεία της και η μητέρα της φρόντισε να το επιβεβαιώσει με μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που πέρασε η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Η νεαρή κοπέλα που ζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ είχε ένα τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες από το οποίο και τραυματίστηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε η Αμαλία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σοβαρή. Ο πατέρας της ωστόσο ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι η κόρη του δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, αλλά ήταν με την παρέα της και ότι δεν έκανε δύο αλλά ένα χειρουργείο.

Όπως ήταν φυσικό η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αμερική, προκειμένου να είναι στο πλευρό της και ανέβασε μάλιστα την πρώτη φωτογραφία της κόρης της μετά το ατύχημα, με την Αμαλία να διαβάζει στο μπαλκόνι.

Πώς συνέβη το ατύχημα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από 15 ημέρες στο Λος Άντζελες. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα, η Αμαλία Κωστοπούλου και 4 ακόμη φίλοι της, Αμερικανοί. Το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 παιδιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Αμαλία Κωστοπούλου που καθόταν στο πίσω κάθισμα, και μία φίλη της. Η Αμαλία Κωστοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε δύο πλευρά, ενώ υπεβλήθη και σε μια σύντομη ορθοπεδική επέμβαση 20 λεπτών στη λεκάνη. svg%3E

Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην περιοχή της Καλιφόρνια, και υπό τον φόβο να μην προσβληθεί από τον ιό, αποφασίστηκε να μην μείνει στο νοσοκομείο και από τότε διαμένει, μαζί με τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε στο πλευρό της, σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου κάνει και τις φυσικοθεραπείες της. Μάλιστα, εξακολουθεί αυτό το διάστημα να εργάζεται κανονικά, με τηλεργασία, ενώ τη Δευτέρα η Τζένη Μπαλατσινού αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και η κόρη της Αμαλία στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments